Over Unica Building Services

Over Unica Building Services

Over Unica Building Services

Unica Building Services beheert en onderhoudt alle gebouw gebonden installaties om opdrachtgevers te verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving. Unica coördineert het totale beheer en onderhoud van gebouwen en voert keuringen en inspecties uit. De monteurs staan dag en nacht voor u klaar. Het  online beheerportaal en de klantteams van Unica Building Services bieden maximale ontzorging op het gebied van service en support. Met achttien vestigingen verspreid over Nederland zijn we altijd in de buurt.

Ieder gebouw is anders. Zowel qua ontwerp, gebruik, levensduur als termijnvisie. Unica Building Services biedt daarom voor elke situatie een maatwerk onderhoudsoplossing en contractvorm, passend bij het bedrijfsproces en met de juiste balans tussen kosten en baten.

Werken in een duurzaam gebouw is tegenwoordig een must. De meeste gebouweigenaren staan de komende jaren voor een flinke uitdaging op het gebied van verduurzaming. Unica Building Services helpt opdrachtgevers bij deze uitdagingen en zoekt gezamenlijk naar de beste oplossingen.