Laboratoria & cleanrooms | Unica

Laboratoria & cleanrooms

Laboratoria & cleanrooms

 

Een hoogwaardig, duurzame cleanroom zonder zorgen

 

Aan cleanrooms worden specifieke eisen gesteld waar installaties aan moeten voldoen. Dankzij jarenlange ervaring weten we bij Unica Building Services als geen andere hoe we deze cleanrooms moeten realiseren, waardoor u een hoogwaardig, duurzame cleanroom krijgt zonder zorgen.

 

Cleanrooms op maat

Een cleanroom is een productieruimte die dankzij speciale installaties vrij is van stof, ziektekiemen, organismen en/of andere vuildeeltjes, hoe microscopisch klein ook. Elke cleanroom is anders. Voor een farmaceutisch bedrijf gelden nu eenmaal andere normen dan voor een firma in elektronica. In het eerste geval mogen er geen levende organismen in de cleanroom voorkomen, terwijl een cleanroom in de elektronicabranche vooral bedoeld is om te voorkomen dat er stof in de componenten terechtkomt. Dit verschil in eisenpakket maakt het ontwerpen en realiseren van cleanrooms een vak apart.

Dankzij jarenlange ervaring in de volledige breedte van de branche kent Unica Building Services als geen ander de specifieke eisen die worden gesteld aan installaties in de verschillende industriële sectoren. Daardoor kunnen we een cleanroom op maat voor u realiseren.

 

Wat u kan verwachten:

vHet opzetten, leveren en monteren van uw cleanroom

vU stelt de randvoorwaarden, wij ontwerpen en ontwikkelen de installatietechniek voor uw cleanroom

vEen duurzame cleanroom van hoogwaardige kwaliteit

vGeen zorgen meer over uw cleanroom

 

cc