Actueel

Archipel en Unica: Net dat stapje verder gaan

‘Dat gaat nooit lukken. Waar beginnen we aan!’ Bij de start van de samenwerking tussen Unica en de zorgroep Archipel zijn er genoeg beren op de weg. Maar de 350 transformatorkastjes, tot in perfectie gemaakt, bewijzen het tegendeel. Over hoe Riet Odekerken, Ralf van der Plas en Twan Peeters samen toekomst schrijven met een ongewone samenwerking.

“Overal in de zorg maken we de ommekeer van aanbod naar vraaggericht werken”, vertelt Riet Odekerken, manager dagbesteding van Zorggroep Archipel in Eindhoven. 

Nieuwe editie magazine CommUNICAtie verschenen

De nieuwste editie van het magazine CommUNICAtie is deze week verschenen. Het relatiemagazine van de Unica Groep bevat interviews en achtergrondartikelen over opdrachtgevers, projecten en actualiteiten uit de markt. Het thema van de nieuwste uitgave is integrale dienstverlening.

Unica begeleidt verhuizing productielocatie Sekisui Alveo

Voor Sekisui Alveo zijn afgelopen maand productielijnen opgeleverd voor de uitbreiding van de productielocatie in Roermond. Het is een nieuwe stap in een complete fabrieksverhuizing van de productielocatie in Wales naar Roermond. De verhuizing wordt  door Unica Industry Solutions turn-key gerealiseerd, waarbij de specialismen van Spie-Numac en Saan Industriële Verhuizingen ingezet worden.