Afdeling radiologie en poli-afdelingen St Jansdal Harderwijk in een nieuw jasje

Afdeling radiologie en poli-afdelingen St Jansdal Harderwijk in een nieuw jasje

Unica technisch partner van nieuwbouw en renovatie

Deze week, 18 december 2019, werden de handtekeningen gezet onder de overeenkomst voor een grootschalig nieuwbouw- en renovatieproject van St Jansdal Harderwijk. Unica Building Projects gaat samen met Goossen te Pas bouw de nieuwe huisvesting realiseren voor de afdeling radiologie en alle poliklinische afdelingen. Daarnaast zijn Wiegerinck architecten, Halmos installatieadviseurs en ABT constructeurs betrokken bij dit project.

Schets van het nieuwe Radiologie deel van het St Jansdal Ziekenhuis

Begin januari 2020 gaat het project van start. Unica is binnen het bouwteam verantwoordelijk voor alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Goossen te Pas zal de bouwkundige werkzaamheden uitvoeren. Om het zorgproces niet te verstoren wordt de nieuwbouw en verbouw van de afdeling radiologie gefaseerd uitgevoerd.

Het Ziekenhuis St Jansdal is een regionaal ziekenhuis voor de regio Noordwest-Veluwe en oostelijk Flevoland. Naast de locatie in Harderwijk heeft het ziekenhuis locaties in Lelystad en Dronten en poliklinieken in Nijkerk als Putten. Het Ziekenhuis St Jansdal Harderwijk is ruim 35 jaar geleden gebouwd en is toe aan een omvangrijke renovatie om de huisvesting actueel te houden.