Bezoek Rijnstate Elst tijdens de Dag van de Bouw | Unica

Bezoek Rijnstate Elst tijdens de Dag van de Bouw

Bezoek Rijnstate Elst tijdens de Dag van de Bouw

Hoogste punt Rijnstate Elst - montageteam
Het montageteam van Unica

De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag van Bouwend Nederland. Het is dé dag waarop iedereen achter de bouwhekken mag komen kijken hoe bouw- en infrabedrijven dagelijks doorbouwen aan Nederland. Dit jaar is de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni!

De bouwplaats van de nieuwe ziekenhuisvoorziening van Rijnstate in Elst is deze dag geopend voor publiek. Verschillende specialistische behandelingen komen vanaf medio 2023 samen onder één dak in Elst, waar de modernste technieken klaarstaan om mensen te helpen.

Ruim 2.300 m2 zonnepanelen en een energievoorziening die draait op waterstof. Rijnstate Elst staat voor duurzaamheid. Rijnstate is de eerste ziekenhuisvoorziening van Europa die energie en warmte haalt uit waterstof. Op termijn is dit ziekenhuis van de toekomst geheel zelfvoorzienend.

Rijnstate Elst nieuwbouw

Unica Building Projects werkt in het consortium Berghege Heerkens Unica aan de realisatie van de ziekenhuisvoorziening dat ontworpen is door Gortemaker Algra Feenstra architects. Berghege Heerkens Unica gaat de uitdaging aan om de ambities van Rijnstate waar te maken op het gebied van duurzaamheid en innovatie en is bijzonder trots dat zij als partner aan dit ambitieuze project verbonden is.

Ben je nieuwsgierig geworden ? We nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen. Op 18 juni is de bouwplaats van 11:00 uur tot 15:00 uur geopend. Voor meer info en een routebeschrijving verwijzen we je naar de website: https://www.dagvandebouw.nl/projecten-overzicht/25023/rijnstate-elst