Revitalisatie kantoor Dorgelolaan Eindhoven

Revitalisatie kantoor Dorgelolaan Eindhoven

Unica Building Projects heeft in bouwteam de opdracht verworven voor de revitalisatie en uitbreiding van het voormalige kantoor van Ernst & Young in Eindhoven.

Belegger Lianeo Real Estate is eigenaar van het pand en een goede relatie van Unica. Unica Building Services heeft de afgelopen jaren het onderhoud aan het kantoor verricht voor Ernst & Young en daardoor leek het gedelegeerd opdrachtgever Slemmer Properties niet meer dan logisch om Unica in bouwteam te vragen het kantoor gefaseerd te verbouwen.

Unica Building Projects is gestart met het ontwerp van en de aanpassingen aan de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties. Het kantoor wordt gerevitaliseerd om nieuwe huurders een aantrekkelijke, duurzame en moderne werkplek te bieden. Het betreft in totaal 7.500 m2 waarvan in eerste instantie de parkeergarage wordt aangepast, de begane grond uitgebreid en gerenoveerd en de eerste verdieping wordt geüpgraded. Daarnaast worden de centrale energievoorziening en klimaatinstallaties vernieuwd.