Sleutel nieuwbouw Rijnstate Elst overgedragen | Unica

Sleutel nieuwbouw Rijnstate Elst overgedragen

Sleutel nieuwbouw Rijnstate Elst overgedragen

Bouwcombinatie Berghege Heerkens - Unica heeft op maandag 3 april de sleutel van het nieuwe Rijnstate ziekenhuis in Elst overgedragen aan het team van Rijnstate. De oplevering vindt in fases plaats. Nu kan Rijnstate starten met de inrichting en inhuizing van dit ziekenhuis van de toekomst in Elst.

Regiodirecteur Arjan van Haperen van Unica Building Projects zette zijn handtekening voor de sleuteloverdracht, samen met directeur Tom Bongers namens Berghege Heerkens en bestuurslid Hans Schoo van Rijnstate. De bestuurder van het ziekenhuis was bij de sleuteloverdracht in het bijzijn van een afvaardiging van de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR) en de verpleegkundigen. Hans Schoo: “We zijn met ons allen een mooie uitdaging aangegaan. Ik ben trots op alle betrokkenen die aan deze snelle realisatie van onze nieuwe locatie in Elst hebben kunnen bijdragen.”

“Een heel bijzonder moment”, vindt ook Willem Jan Hanegraaf, directeur Bouw bij Rijnstate. “Een mijlpaal.” De komende drie maanden worden gebruikt voor de inrichting van het pand, training en scholing van medewerkers en de afronding van de ruimte waar Bakker Bart zijn intrede neemt. Op maandag 26 juni neemt Rijnstate officieel het pand in Elst in gebruik.

Rijnstate: complexe showcase van duurzaamheid en innovatie

 

Rijnstate sleuteloverdracht - groepsfoto
Betrokkenen van Rijnstate, Berghege Heerkens en Unica bij de sleuteloverdracht