Unica en Van Wijnen werken samen voor Charim Zorggroep

Unica en Van Wijnen werken samen voor Charim Zorggroep


Unica Building Projects werkt al jaren succesvol samen met bouwbedrijf Van Wijnen in Sittard en Rosmalen. Gezamenlijk zijn er diverse aansprekende projecten succesvol gerealiseerd. Inmiddels is deze samenwerking uitgebreid met de Van Wijnen vestiging in Arnhem. Ook Unica heeft een Arnhemse vestiging en is in dezelfde regio actief. Dit biedt mogelijkheden voor beide bouwpartijen om samen op te trekken.

Unica Building Projects en Van Wijnen Arnhem gaan gezamenlijk woonzorgcentrum De Meent in Veenendaal renoveren. De Meent is een renovatieproject van 6.000 m2 dat in verschillende fases uitgevoerd zal worden, zodat het gebouw gedurende de renovatie in gebruik kan blijven. Samen met opdrachtgever Charim Zorggroep hebben Unica en Van Wijnen een optimalisatieronde doorlopen met als resultaat dat het project binnen budget uitgevoerd zal worden.

Op dit moment is de renovatie van De Meent in volle gang en opdrachtgever Charim Zorggroep is uiterst tevreden en enthousiast over de prestaties en de uitstekende samenwerking van beide partners. In juni 2018, tijdens de bouwfase, hebben de medewerkers van Unica en Van Wijnen op vrijwillige basis de vlonder aan de gracht bij De Meent vernieuwd. 

Van Wijnen en Unica Building Projects zijn daarnaast in gesprek met Charim Zorggroep om nog twee bouwteam projecten te realiseren. Het betreft de nieuwbouw van Boveneind in Veenendaal (7.000 m2) en de renovatie van zorgcentrum Amandelhof te Zeist (9.000 m2).