Actueel

Doekle Terpstra: "Er is geen bedrijfstak die nog zonder technologie kan"

De installatiebranche is een van de meest betekenisvolle sectoren van Nederland. Dat stelt Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI) in de voorjaarseditie van CommUNICAtie, het relatiemagazine van Unica. “Wij gaan het verschil maken.”

TU/e neemt BREEAM Outstanding certificaat in ontvangst

Tijdens het Nationaal BREEAM Congres 2019 (organisator Dutch Green Building Council) heeft de Technische Universiteit Eindhoven het officiële oplevercertificaat ‘BREEAM Outstanding’ voor universiteitsgebouw Atlas in ontvangst genomen.

Consortium FourCare start ‘vernieuwbouw’ Radboudumc voor zorg van de toekomst

Naast de huidige hoofdingang van het Radboudumc verrijst de komende drie jaar een gloednieuw hoofdgebouw van negen verdiepingen. Dinsdag 23 april was de officiële startdatum van de bouw, die wordt uitgevoerd door consortium FourCare, bestaande uit Trebbe, Van Wijnen, ENGIE Services en Unica. Door de krachtenbundeling heeft FourCare vier keer zoveel kennis en kunde in huis voor het realiseren van nieuwbouw en verbouw van ziekenhuizen. Als één team met bewezen resultaten in samenwerking gaat de combinatie nu ook voor het Radboudumc een nieuwe omgeving realiseren die aansluit op hun wensen en behoeften van patiënten, medewerkers en bezoekers.