Block titel

Unica Building Projects

Tekst

Unica Building Projects realiseert alle technische installaties en systemen bij nieuwbouw en renovatie projecten. Alle techniek in en om gebouwen wordt door Unica Building Projects ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Met zijn brede kennis en kunde is Unica Building Projects in staat om kleine, grote en complexe projecten van A tot Z voor opdrachtgevers te realiseren.

Actueel

William Swinkels nieuwe algemeen directeur bij Unica Building Projects

Per 1 maart 2018 is William Swinkels (48) benoemd tot algemeen directeur van Unica Building Projects. Hij volgt Jan Vervoorn op die na een dienstverband van 12 jaar Unica heeft verlaten. Jan Vervoorn is voor Unica van groot belang geweest in de verschillende functies die hij heeft vervuld. Zo heeft hij samen met zijn managementteam en medewerkers in de afgelopen jaren Unica Building Projects aanzienlijk versterkt.

Henk Knevelbaard benoemd tot regiodirecteur Unica Building Projects

Unica Building Projects heeft Henk Knevelbaard met ingang van vorige maand benoemd tot regiodirecteur. De 50-jarige Knevelbaard is in die functie verantwoordelijk voor de regio Noordoost van Unica Building Projects, dat alle technische installaties en systemen bij nieuwbouw en renovatie projecten realiseert.

 

Jaarverslag 2017

2017 was voor Unica een jaar vol dynamiek. De wijziging in de aandeelhouderstructuur en de acquisities van Pro-Fa Automation en Nsecure sprongen daarbij het meest in het oog en krijgen hun effect in de komende jaren. De autonome groei en verdere professionaliseringsslagen die Unica in 2017 doormaakten, vormden de grootste bijdrage aan de verbetering van de recordresultaten die Unica in het afgelopen jaar realiseerde.