Block titel

Unica Building Projects

Tekst

Unica Building Projects realiseert alle technische installaties en systemen bij nieuwbouw en renovatie projecten. Alle techniek in en om gebouwen wordt door Unica Building Projects ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Met zijn brede kennis en kunde is Unica Building Projects in staat om kleine, grote en complexe projecten van A tot Z voor opdrachtgevers te realiseren.

Actueel

“Breed draagvlak voor Klimaatakkoord belangrijk voor benodigde opschaling”

Unica onderschrijft de positieve conclusies van Uneto-VNI op de hoofdlijnen van het Klimaatakkoord. De branchevereniging stelt dat duurzame technologie een sleutelrol gaat spelen bij het op grote schaal energiezuinig maken van woningen en gebouwen.

Bouwplaats nieuwbouw Amphia Breda druk bezocht

'Bijna 4.000 bezoekers pakten unieke kans voor een kijkje achter de bouwhekken'

Op zaterdag 2 juni was de landelijke Dag van de Bouw. Amphia en Aannemersconsortium Four Care, bestaande uit Unica, ENGIE Services, Trebbe en Van Wijnen, stelden de nieuwbouw open voor publiek. Bijna 4.000 bezoekers maakten die dag gebruik van de unieke gelegenheid om een kijkje te nemen achter de bouwhekken.

Bezoekers tijdens Dag van de Bouw welkom bij Amphia Breda

Op zaterdag 2 juni is de landelijke Dag van de Bouw. Aannemersconsortium Four Care en Amphia stellen de nieuwbouw van het ziekenhuis open voor publiek. Bezoekers hebben die dag de unieke gelegenheid om tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje te nemen achter de bouwhekken.