Block titel

Unica Building Projects

Tekst

Unica Building Projects realiseert alle technische installaties en systemen bij nieuwbouw en renovatie projecten. Alle techniek in en om gebouwen wordt door Unica Building Projects ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Met zijn brede kennis en kunde is Unica Building Projects in staat om kleine, grote en complexe projecten van A tot Z voor opdrachtgevers te realiseren.

Actueel

Nieuwe editie magazine CommUNICAtie verschenen

De nieuwste editie van het magazine CommUNICAtie is deze week verschenen. Het relatiemagazine van de Unica Groep bevat interviews en achtergrondartikelen over opdrachtgevers, projecten en actualiteiten uit de markt. Het thema van de nieuwste uitgave is integrale dienstverlening.

“Breed draagvlak voor Klimaatakkoord belangrijk voor benodigde opschaling”

Unica onderschrijft de positieve conclusies van Uneto-VNI op de hoofdlijnen van het Klimaatakkoord. De branchevereniging stelt dat duurzame technologie een sleutelrol gaat spelen bij het op grote schaal energiezuinig maken van woningen en gebouwen.

Bouwplaats nieuwbouw Amphia Breda druk bezocht

'Bijna 4.000 bezoekers pakten unieke kans voor een kijkje achter de bouwhekken'

Op zaterdag 2 juni was de landelijke Dag van de Bouw. Amphia en Aannemersconsortium Four Care, bestaande uit Unica, ENGIE Services, Trebbe en Van Wijnen, stelden de nieuwbouw open voor publiek. Bijna 4.000 bezoekers maakten die dag gebruik van de unieke gelegenheid om een kijkje te nemen achter de bouwhekken.