BREEAM

BREEAM

BREEAM

BREEAM-NL is een internationaal erkende certificeringsmethode om de duurzaamheidsprestatie van de gebouwde omgeving te bepalen. BREEAM-NL heeft vier verschillende keurmerken, waaronder Nieuwbouw, In-Use, Sloop&Demontage en Gebied. BREEAM-NL gaat verder dan alleen voorzieningen en richt zich ook op beleid, doelstellingen en continue verbeteringen. Met het beoordelingsresultaat wordt gemeten wat de duurzame positie van een gebouw is en kan het pand waar mogelijk verder verduurzaamd worden. BREEAM-NL wordt in Nederland uitgegeven via de Dutch Green Building Council (DGBC).

BREEAM Experts

Unica heeft erkende specialisten in dienst. Zij hebben ervaring met certificering van nieuwbouw, In-Use als ook portfolio aanpak.

Geschiedenis

Unica heeft aan de basis gestaan voor de grootschalige uitrol van BREEAM-NL in Nederland en is als partner nauw betrokken bij de Dutch Green Building Council. Ook het eigen hoofdkantoor van Unica in Hoevelaken is sinds 2014 gecertificeerd met een drie sterren BREEAM-NL In-Use certificaat. Bekijk de video over de certificering, de concepten en technieken die Unica Energy Solutions heeft toegepast en tips om ook aan de slag te gaan met verduurzaming.

Meer informatie over BREEAM-NL vindt u op www.breeam.nl.