Sport, Cultuur & Hospitality | Unica

Sport, Cultuur & Hospitality

Sport, Cultuur & Hospitality

Zwembaden, sporthallen en theaters gebruiken behoorlijk wat energie. Denk aan verlichting, ventilatie en het verwarmen of koelen van ruimtes. Dat drukt zwaar op de energierekening. Het doel is dan ook om het energieverbruik en de energiekosten zo laag mogelijk houden. Unica Energy Solutions integreert duurzame energieoplossingen om voor bezoekers een comfortabele omgeving te creëren met minimale energie- en onderhoudskosten.

Voor beheerders van openbare gebouwen staat verduurzaming hoog op de agenda. Unica Energy Solutions integreert duurzame energieoplossingen om panden te verduurzamen, met minimale onderhoudskosten als bijkomend voordeel. Het resultaat is een duurzaam, gezond en toekomstbestendig gebouw. Met name het realiseren van energiebesparende maatregelen vraagt om zorgvuldigheid en maatwerk. Unica heeft ervaring door van A tot Z deze trajecten te begeleiden, te realiseren en te garanderen. De experts van Unica helpen opdrachtgevers graag verder.

Exploitatie & financiering door Unica Energy Solutions
Als exploitant van duurzame energie-installaties zorgt Unica Energy Solutions voor betaalbare duurzame energie. Unica Energy Solutions exploiteert energiesystemen die zij zelf realiseert, maar kan ook bestaande installaties overnemen. Daarbij kan Unica Energy Solutions eventueel de financiering voor zijn rekening nemen. Zo worden opdrachtgevers volledig ontzorgd.