Unica Energy Solutions is specialist in energie-installaties

Over Unica Energy Solutions

Over Unica Energy Solutions

Unica Energy Solutions maakt de energietransitie waar! Unica Energy Solutions is gespecialiseerd in integrale energievraagstukken en energiemanagement voor de gebouwde omgeving. Met een integrale (multidisciplinaire) aanpak stellen we opdrachtgevers in staat grip te krijgen op verduurzaming en resultaten te bereiken.

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit ontwerp, optimalisatie, beheer en onderhoud en exploitatie van (duurzame) energie-installaties als ook advies, besparen en verduurzamen, inkoop energie, strategie, energiemanagement, balancing, wetgeving en certificering.

Heeft u een energievraagstuk of wilt u duurzame toekomstgerichte oplossing? Wij helpen van A tot Z, van advies tot zelfvoorzienend worden en alles wat hiertussen zit om CO2 te besparen. Waar zetten wij ons voor in? Natuurlijk voor de waarde zoals een passend advies of dienst met alle kennis en knowhow van het team voor het beste resultaat. Maar ook maatschappelijke waarde om alternatieven te kunnen bieden. 

Unica Energy Solutions, waartoe de bedrijven Hellemans Consultancy en Tenergy behoren, is innovatief en speelt snel in op nieuwe technologische mogelijkheden waarbij we samenwerken met partners die net zo gedreven zijn als wij. Het advies van Unica Energy Solutions is onafhankelijk en transparant. Onze kernwaarden kenmerken zich vooral door expertise, toekomstgerichtheid en langdurige relaties. Onze werkwijze is: denken, doen en garanderen.

Kenmerken

  • Onafhankelijk advies
  • Voor alle energievoorzieningen en oplossingen
  • Integraal energieconcept dat verder gaat dan specifiek energieadvies
  • Voldoen aan wetgeving en certificering