Over Unica Energy Solutions

Unica Energy Solutions maakt de energietransitie waar! Unica Energy Solutions is gespecialiseerd in integrale energievraagstukken en energiemanagement. Wij bieden duurzame, toekomstgerichte oplossingen voor de gebouwde omgeving. Unica Energy Solutions is innovatief en speelt snel in op nieuwe technologische mogelijkheden waarbij we samenwerken met partners die net zo gedreven zijn als wij. Het advies van Unica Energy Solutions is onafhankelijk en transparant. Onze werkwijze is: denken, doen en garanderen.

Unica Energy Solutions adviseert bij de strategische inkoop van energie, ook door duurzame opwekking en kwantificeren kostenrisico’s. Unica voert energie-audits uit, beoordeelt de efficiency en kosten van energievoorzieningen en organiseert en begeleidt de uitvoering van energiereductie en duurzame opwekking.

Unica Energy Solutions faciliteert uw gehele energiebehoefte op verbruik, prijs en capaciteit rekening houdend met duurzame energiebronnen (zoals zonne-energie).

Unica Energy Solutions is specialist in advies, ontwerp, financiering, realisatie, beheer en exploitatie, van integrale energieoplossingen voor de gebouwde omgeving. Wij zijn expert op het beheer en exploitatie van energie systemen zoals WKO’s en zonne-energiesystemen. Daarnaast transformeert Unica Energy Solutions traditionele energieopwekkers, zoals gasgestookte ketelhuizen, naar duurzame systemen. 

De duurzame oplossingen en dienstverlening van Unica Energy Solutions maken de gebouwde omgeving klimaatneutraal. De toekomst kan alleen worden vormgeven als krachten langdurig gebundeld worden. Dat doet Unica Energy Solutions dan ook samen met zijn opdrachtgevers en leveranciers.

Unica Energy Solutions staat voor u klaar

Wilt u met een van onze experts van gedachten wisselen over de verduurzaming van uw gebouw? Bel 033 - 247 80 80, onze experts gaan graag met u in gesprek.