Warmtelevering corporatiewoningen

De corporatiesector heeft flink wat stappen te zetten om de ambities van de overheid en het energieconvenant - gemiddeld energielabel B in 2021 - te halen. Wat voor oplossing biedt Unica Energy Solutions?
Naast installateur en adviseur voor verduurzaming van appartementen en installaties, zoals ketelhuizen, kan Unica Energy Solutions ook de rol van energieleverancier overnemen. Unica Energy Solutions is gecertificeerd en erkend vergunninghouder door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Eén aanspreekpunt

Unica Energy Solutions kan als warmteleverancier de gehele exploitatie, energiefacturatie, vervanging en het beheer en onderhoud overnemen. De corporatie en huurders hebben maar één aanspreekpunt. Unica Energy Solutions helpt en stimuleert huurders graag om hun energieverbruik te verminderen en exploitatiekosten te verlagen.

Meer weten?

Weten wat het uitbesteden van de warmtelevering een woningcorporatie kan opleveren? Unica Energy Solutions deelt graag zijn ervaringen die zijn opgedaan in andere corporatieprojecten. Neem contact op met Unica Energy Solutions via 033 - 247 80 80