WKO Dokter

WKO Dokter

WKO Dokter

Hoe gezond is uw WKO? Een inefficiënt werkende WKO zorgt voor een hoog energieverbruik, een slechte bodembalans die niet voldoet aan de wettelijke eisen en klachten van mensen in te koude of te warme gebouwen. Laat energie en geld niet verloren gaan! De WKO Dokter van Unica Energy Solutions kan een diagnose stellen van het bestaande WKO systeem.

Energie besparen en hoger comfort

Unica Energy Solutions brengt in kaart waarom de WKO niet optimaal presteert en waar energiebesparing mogelijk is. Mogelijke oorzaken zijn ontwerpfouten, inefficiënte gebruikswijzen, onvolledige installatie, slecht of geen onderhoud of organisatorische wijzigingen. De WKO Dokter kan met monitoring en sturing een klimaatinstallatie weer gezond maken zodat deze het juiste comfort levert en voldoet aan de verplichtingen van de Grondwaterwet en de Wet Milieubeheer.

Wat is goed voor een WKO?

Om een WKO systeem langjarig rendabel te laten draaien en een comfortabel en stabiel binnenklimaat te behouden, is goed beheer essentieel. Unica Energy Solutions is een gecertificeerd expert en weet met zijn jarenlange ervaring wat nodig is om het maximale uit duurzame energie-installaties te halen. Met als resultaat: minder energiekosten, minder storingen (dus minder klachten), een lagere CO2-uitstoot en meer comfort.

Exploitatie door Unica Energy Solutions: totale ontzorging

Unica Energy Solutions kan de WKO installatie via een exploitatierecht in zijn geheel overnemen met een gegarandeerde langjarige leveringsverplichting. Dit verzekert opdrachtgevers van een betrouwbare stroom aan duurzame energie, zonder de rompslomp en risico’s die daarbij komen kijken.