Unica regelt subsidieaanvraag PV-systemen voor zijn klanten

Unica regelt subsidieaanvraag PV-systemen voor zijn klanten

Het aanvragen van subsidies voor de verduurzaming van vastgoed is een vak apart. Bij Unica Energy Solutions merken we dat veel klanten het lastig vinden en door de bomen het bos niet meer zien. Daarom helpen we onze bestaande en nieuwe klanten graag een handje bij de aanvraagprocedure voor PV-systemen. Wist u dat u voor de plaatsing van PV-panelen twee maal per jaar een SDE+-subsidie aan kunt vragen?
 

De SDE+-subsidieaanvraag kan twee keer per jaar bij de overheid worden ingediend. Half maart gaat het subsidieloket weer open voor aanvragen. Unica Energy Solutions heeft meerdere succesvolle  subsidieaanvragen ingediend en toegekend gekregen. U kunt dus bij Unica terecht voor hulp bij uw aanvraagprocedure. Voor bestaande klanten van Unica is dit een extra service die wij u graag gratis aanbieden. Nieuwe klanten kunnen vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor de subsidieaanvraag.

Voor de aanvraag van deze subsidie gelden naast de technische eisen ook enkele voorwaarden. Zo dient de gebouweigenaar altijd mee te tekenen, omdat hij toestemming moet geven voor het gebruik van zijn dak. Bij toekenning van de subsidie biedt Unica u een advies en een marktconforme, turnkey offerte voor het plaatsen van de PV-panelen. Deze is geheel op maat en sluit goed aan op uw bestaande gebouwinstallatie.  

Heeft u hulp nodig bij de aanvraag van uw SDE+-subsidie? Neem dan gerust contact op met uw contactpersoon bij Unica of met Unica Energy Solutions, energysolutions@unica.nl  of 033 - 24 78 080.