AVG Quick Scan

AVG Quick Scan

Wilt u snel inzicht of uw organisatie al klaar is voor de aangescherpte Europese privacy wetgeving? Met de AVG Quick Scan van Unica Schutte ICT wordt snel duidelijk welke maatregelen u nog moet nemen. 

Veel organisaties worstelen met de invulling van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze Nederlandse uitwerking van de Europese General Data Protection Regulation (GDPR) wordt op 25 mei van kracht. Doordat er nauwelijks jurisprudentie is, bestaat er veel onduidelijkheid over de werking ervan.

Security experts
Met de AVG Quick Scan van Unica Schutte ICT wordt in één overzicht duidelijk welke maatregelen u nog moet nemen. In nauwe samenwerking met medewerkers van uw organisatie, doorlopen privacy en security experts van Unica Schutte ICT diverse processen binnen uw onderneming die betrekking hebben op de AVG.

Concreet actieplan
Uw organisatie krijgt na afloop van de Quick Scan een overzichtelijk adviesrapport, dat aangeeft hoe de organisatie scoort op diverse resultaatgebieden rondom de AVG. In het adviesrapport worden juridische, beleidsmatige en technische onderwerpen opgenomen. Dit overzicht kunt u gebruiken om maatregelen te treffen om de eventuele ‘gaps’ te dichten. Het rapport bevat een actieplan waarmee organisaties dergelijke aanvullende maatregelen projectmatig kunnen opstarten.

Kosten
De AVG Quick Scan kost € 1.499,- (excl. btw)
 

inventarisatie

Inventarisatie

In nauwe samenwerking met medewerkers van uw organisatie, doorlopen security experts van Unica Schutte ICT de processen die betrekking hebben op de AVG.

 

Scan

Medewerkers die betrokken zijn bij de verwerking van persoonsgegevens binnen uw organisatie vullen een vragenlijst in of worden geïnterviewd, dat geeft een helder beeld van uw huidige beleid. Waar nodig worden experts van buiten ingeschakeld, zoals een jurist.

 

scan

 

stappenplan

Actieplan

Uw organisatie krijgt na afloop van de Quick Scan een overzichtelijk adviesrapport met actieplan. Daarin staat hoe de onderneming scoort op diverse resultaatgebieden rondom de AVG. Met het actieplan kunt u direct actie ondernemen om eventuele ‘gaps’ te dichten.

 

Download de leaflet voor meer informatie of laat uw gegevens achter op onderstaand formulier, dan nemen we contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.