Bekijk het webinar: Is uw netwerkinfrastructuur klaar voor de toekomst?

Bekijk het webinar: Is uw netwerkinfrastructuur klaar voor de toekomst?

2020 gaat ongetwijfeld de boeken in als hét jaar waarin de digitale transformatie binnen organisaties op hoge snelheid is doorgevoerd. Door de coronacrisis en de verplichting om zo veel mogelijk thuis te werken, is de flexibiliteit en wendbaarheid van je netwerkinfrastructuur een absolute vereiste geworden. Op woensdag 11 november om 11.00 uur praten we je tijdens een webinar van een uur bij over de eisen waaraan een netwerkinfrastructuur tegenwoordig moet voldoen om de digitale transformatie aan te kunnen.

Bedrijven die in het verleden misschien drie locaties hadden, hebben er in één klap tientallen en soms wel honderden extra thuiswerklocaties bij gekregen. Dit zorgt voor een uitdaging op het vlak van ontsluiting, maar ook op het gebied van veiligheid. Daarnaast is de groei van Internet of Things apparatuur niet langer te stoppen en de transformatie naar publieke cloud-omgevingen zoals Microsoft Office 365 in volle gang. Het is daarom best raar dat de netwerkinfrastructuur als digitale snelweg veelal een onderbelicht aandachtsgebied is binnen de IT-infrastructuur, terwijl het juist van cruciaal belang is om zo'n digitale transformatie te maken.

Dit webinar geeft antwoord op de vragen:

  • Welke generieke netwerkproblematiek heerst er? 
  • Waarom is een stabiele en up-to date netwerkinfrastructuur hét fundament voor bedrijfsoptimalisatie? 
  • Hoe kun je een netwerkinfrastructuur transformeren naar een flexibel model waarbij ook de aandacht op kostenbesparing ligt?
  • Hoe kunnen thuisgebruikers op een goede en veilige manier toegang krijgen tot de netwerkinfrastructuur? 
  • Hoe houd je grip op de beveiliging van je netwerkinfrastructuur? 
     

Bekijk webinar