Doe je huidige telefooncentrale de deur uit! Bel met Microsoft Teams!

Doe je huidige telefooncentrale de deur uit! Bel met Microsoft Teams!

Door jouw huidige telefooncentrale te vervangen voor Microsoft Teams kun je voortaan vergaderen, chatten en bellen, alles vanuit één app. Een aparte telefooncentrale binnen jouw organisatie, met al het bijbehorende onderhoud en alle bijkomende kosten, heb je dan niet meer nodig.

Bellen met Microsoft Teams biedt naast veel meer opties ook meer flexibiliteit dan de telefoongesprekken die via een traditionele telefooncentrale verlopen. Als gebruiker tover je een chatgesprek in een handomdraai om tot telefoongesprek of videovergadering. Moeten er toch meer mensen deelnemen aan je gesprek? Breid deze dan in een paar klikken uit tot conference call. Geen stress als je gesprek uitloopt en je gauw naar een fysieke afspraak moet rijden. Schakel dan simpel van je PC over op je smartphone en bel verder vanuit je auto.

Microsoft Teams als telefooncentrale

Alle communicatielagen die jouw organisatie gebruikt breng je met Microsoft Teams samen. Of het nu gaat om videobellen, chatten, meetings en telefoongesprekken (ook die naar normale telefoonnummers): Je vindt alles nu in één en dezelfde gebruiksvriendelijke applicatie! Of je nu via je PC of (mobiele) telefoon aan het werk bent, je hebt altijd hetzelfde overzicht.

Door Bellen met Teams te introduceren maken wij, Unica ICT Solutions, Microsoft Teams voor jou ook beschikbaar als telefooncentrale. Hiermee kun je jouw bestaande telefooncentrale, die meestal alleen gebruikt wordt voor spraak, de deur uit doen en vervangen voor Microsoft Teams.

Ben je al een tevreden gebruiker van Microsoft Teams? Ontdek dan de voordelen van het integreren van de Microsoft Teams telefooncentrale als additionele functionaliteit!

Toekomstbestendige totaaloplossing voor communicatie

De functionaliteiten en mogelijkheden binnen Microsoft Teams zijn groot en worden door Microsoft regelmatig verder uitgebreid met nieuwe features, waardoor het een steeds completere communicatie-oplossing wordt binnen jouw huidige werkplek.
 

Een telefooncentrale zoals je gewend bent, maar dan geïntegreerd in jouw werkplek

Keuzemenu’s, oproepen beantwoorden/beginnen en gesprekken doorverbinden. Functionaliteiten die in een telefooncentrale standaard zijn, zijn dat ook binnen Microsoft Teams. Daarmee is bellen met Teams eigenlijk niet anders dan bellen met een andere aanbieder, maar kun je wel profiteren van de voordelen van het communiceren vanuit één applicatie.

Gebruiksvriendelijk

Om de functionaliteiten van bellen met Teams te gebruiken heb je geen specifieke hardware nodig. Gebruik dus gewoon dezelfde apparaten die jij gewend bent. En of dat nu je eigen PC, mobiele telefoon of tablet is, overal profiteer je van dezelfde intuïtieve interface die Microsoft Teams je biedt. Ook thuiswerkers kunnen zo dus net als op kantoor communiceren volgens dezelfde professionele en gebruiksvriendelijke wijze.

Soepele implementatie

Maar hoe ga je Microsoft Teams integreren zonder dat je de functionaliteiten verliest van je huidige telefonie-oplossing die jouw organisatie zo onderscheidend maakt? Met onze jarenlange ervaring op het gebied van vaste en mobiele telefonie, in combinatie met de kennis van Microsoft Teams zijn wij in staat om jouw vraagstukken te beantwoorden en mee te denken in oplossingen. Naast deze adviserende rol zijn we ook in staat om ondersteuning te bieden bij de migratie of het beheren van de totale communicatieoplossing.

Neem nu contact op met één van onze telefonie-consultants en maak op een leuke en interactieve manier kennis met Microsoft Teams.


Wil je liever dat een van onze Teams-consultants contact met jou opneemt?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.