Doe uw huidige telefooncentrale de deur uit en ga bellen met Microsoft Teams

Door uw huidige telefooncentrale te vervangen door Microsoft Teams kunt u voortaan vergaderen, chatten en bellen met één app. Een aparte telefooncentrale binnen uw bedrijf, met alle onderhoud en bijkomende kosten, heeft u dan niet meer nodig. 

Bellen met Microsoft Teams biedt veel meer opties en flexibiliteit dan de telefoongesprekken via een traditionele telefooncentrale. Een gebruiker schakelt een chatgesprek in een handomdraai om tot telefoongesprek of videovergadering. Moeten er meer mensen deelnemen? Breid uit naar een conference call in een paar klikken. Loopt het gesprek uit? Schakel dan van pc op smartphone over en bel verder vanuit de auto.

Bellen met Teams

Microsoft Teams als telefooncentrale

Microsoft Teams brengt alle communicatielagen samen in één gebruikersvriendelijk applicatie: videobellen, chatten, meetings en nu ook telefoongesprekken - ook naar normale telefoonnummers - vindt de gebruiker nu in één en dezelfde gebruiksvriendelijke applicatie, op de PC of (mobiele) telefoon, altijd hetzelfde overzicht.

Door bellen met Teams te introduceren maakt Unica ICT Solutions Microsoft Teams ook beschikbaar als telefooncentrale. Hiermee kunt u de bestaande telefooncentrale, die meestal alleen gebruikt wordt voor spraak, de deur uit doen en vervangen door Microsoft Teams.

Bent u al een tevreden gebruiker van Microsoft Teams, ontdek dan de voordelen van het integreren van de (additionele functionaliteit):Microsoft Teams telefooncentrale!

Teams werkplek

Toekomstbestendige totaaloplossing voor communicatie

De functionaliteiten en mogelijkheden binnen Microsoft Teams zijn groot en worden door Microsoft regelmatig verder uitgebreid met nieuwe features, waardoor het een steeds completere communicatie-oplossing wordt binnen de huidige werkplek.
 

Een telefooncentrale zoals u gewend bent, maar dan geïntegreerd in de werkplek

Keuzemenu’s, oproepen beantwoorden/beginnen en gesprekken doorverbinden. Functionaliteiten die in een telefooncentrale standaard zijn, zijn dat ook binnen Microsoft Teams. Daarmee is bellen met Teams eigenlijk niet anders dan bellen met een andere aanbieder, maar kan er wel geprofiteerd worden van de voordelen van het communiceren vanuit één applicatie.

Eindeloze mogelijkheden

Gebruiksvriendelijk

Om de bellen met Teams functionaliteiten te gebruiken is geen specifieke hardware noodzakelijk: u gebruikt dezelfde apparaten als u gewend bent, zoals PC, mobiele telefoon of tablet. Overal met dezelfde intuïtieve interface van Microsoft Teams. Thuiswerkers kunnen zo op dezelfde professionele wijze communiceren als op kantoor.

Soepele implementatie

Maar hoe gaat u nu de Microsoft Teams oplossing integreren zonder dat u de functionaliteiten verliest van uw huidige telefonie-oplossing die uw organisatie zo onderscheidend maakt? Met onze jarenlange ervaring op het gebied van vaste en mobiele telefonie, in combinatie met de kennis van Microsoft Teams zijn wij in staat om uw vraagstukken te beantwoorden en mee te denken in oplossingen. Naast deze adviserende rol zijn we ook in staat om ondersteuning te bieden bij deze migratie of het beheren van uw totale communicatieoplossing.

Neem nu contact op met één van onze telefonie-consultants en maak op een leuke en interactieve manier kennis met Microsoft Teams.


Wilt u dat een van onze Teams-consultants contact met u opneemt?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.