Controle | Unica

Controle

Controle

Door de 24-uurs economie en toevoeging van steeds meer apparatuur op het netwerk is het noodzakelijk dat de omgeving altijd beschikbaar is. Dit vereist dat ondersteuning op deze infrastructuur ook buiten kantoortijden beschikbaar is. Hiervoor is het noodzakelijk dat het juiste inzicht in jouw netwerk komt. Vanuit beschikbare tooling wordt exact vertelt hoe de omgeving en de beschikbaarheid is van je netwerk op elke locatie is. Je wilt immers controle hebben én houden, zodat je inzicht hebt wat er op jouw bedrijfsnetwerk gebeurt.

Het is van belang dat deze tooling (interpretaties van verschillende waarden) door de juiste specialisten wordt gecontroleerd en ingeregeld. Na de inregeling van de juiste tooling voor beheer wordt deze kennis (of een deel daarvan) overgedragen aan jouw organisatie. Hierbij kan jij nog wel de regie over het netwerk voeren, maar het onderhoud en troubleshooten wordt uitbesteed aan een team van specialisten. Het is dan ook steeds belangrijker dat er technische randvoorwaarden gecreëerd worden om jouw bedrijfsprocessen functioneel in te kunnen vullen. Steeds meer organisaties kiezen er daarom voor om het onderhoud van het netwerk uit te besteden. Dit mede doordat de kennis van dit soort infrastructuren al snel als complex wordt ervaren, en organisaties hiervoor gekwalificeerd personeel steeds moeilijker kunnen werven. 

Hoe wij dit doen? Wij van Unica ICT Solutions hebben er bewust voor gekozen om alle kennis in eigen huis te hebben. Zo kunnen we niet alleen de technische randvoorwaarden van infrastructuren creëren, maar kunnen deze ook (desgewenst 24 uur per dag, 7 dagen in de week) beheren. Met een eigen Network Operating Center (NOC) bewaken onze specialisten de kritieke infrastructuren van de aangesloten klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar! Deze infrastructuren bestaan primair uit routers, switches, firewalls en desgewenst ook draadloze apparatuur.
 

Ook grip en controle op jouw netwerkinfrastructuur?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.