Creatief de feestdagen tegemoet met Microsoft Office-sjablonen! | Unica

Creatief de feestdagen tegemoet met Microsoft Office-sjablonen!

Creatief de feestdagen tegemoet met Microsoft Office-sjablonen!

Let's Talk Microsoft Office 365 sjablonen voor de feestdagen_1

Creëer de ultieme kerstmagie; maak ook eens gebruik van de gratis beschikbare, standaard Office-sjablonen in Word, Excel of PowerPoint. Maak je eigen kerstkaarten, fotokerstkaarten, cadeau- en geschenkbonnen, adresetiketten, uitnodigingen, cadeau-etiketten, tafelkaarten of je eigen menukaart voor het kerstdiner thuis of op het werk. Zijn de gasten enthousiast over je kerstmenu, maak er dan direct een recept van! Dit kan allemaal in het thema van kerst en nieuwjaar! 

Aan de slag!

Klik in de Office-applicatie (Word, Excel of PowerPoint) op ‘Bestand’ en vervolgens ‘Nieuw’. Zoek op een sjabloon bijvoorbeeld door te zoeken op woorden kerst of feestdagen en selecteer het gewenste sjabloon. Klik vervolgens op ‘Maken’. Het sjabloon wordt gedownload en je vult het volledig naar eigen wens aan. 

Let's Talk Microsoft Office 365 sjablonen voor de feestdagen_2

Leuke tips voor sjablonen

Zoek eens, buiten de woorden kerst of feestdagen, in de betreffende Office-applicaties op onderstaande trefwoorden voor de ultieme kerstmagie!

Microsoft Office - Word

gebruik de volgende zoektermen en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor ‘kerstkaarten, adresetiketten, adreslabels, receptkaarten, kerstcadeaubon, geschenkbon, cadeau-etiketten, menu, uitnodigen en flyers’. 

Microsoft Office - Excel

Maak bijvoorbeeld heel eenvoudig een ‘namenlijst voor kerst’.

Microsoft Office - PowerPoint

‘kerstfotokaarten, tafelkaarten, kerstfeestprintjes, nieuwjaarsfeestprintjes, uitnodigingen’, je kunt het zo gek niet bedenken of je maakt het met sjablonen die gewoon standaard worden aangeboden.

Fijne creatieve feestdagen!

Het Office-365 team van Unica ICT Solutions wenst jou alvast fijne feestdagen. Komend jaar ook op de hoogte blijven van de nieuwe functionaliteiten in bijvoorbeeld Microsoft Teams of Office 365, volg onze Let’s Talk serie via onze website of socials.

Bekijk alle tips & tricks van onze adoptiespecialisten!
Let's Talk Office 365

Onze adoptieconsultants nemen je mee in handige features, geven je tips & tricks en leggen je alles uit over interessante onderwerpen rondom Office 365. Bekijk de volledige serie!