De complete blik om op alle vlakken op tijd in te grijpen | Unica

De complete blik om op alle vlakken op tijd in te grijpen

De complete blik om op alle vlakken op tijd in te grijpen

De complete blik om op alle vlakken op tijd in te grijpen

De digitale wereld ontwikkelt zich razendsnel en security is een van de snelst veranderende domeinen. Elke maand worden er wel nieuwe producten en diensten ontwikkeld. Dit brengt met zich mee dat hackers en securitybedrijven dagelijks nieuwe methoden ontwikkelen om de nieuwe ontwikkelingen bij te houden. Hackers en securitybedrijven zijn zo continu verwikkeld in een kat-en-muisspel.

Traditionele beschermingsmaatregelen werken vaak onvoldoende omdat aanvallers steeds nieuwe methoden gebruiken om kwetsbaarheden uit te buiten en detectie te omzeilen. Daarnaast is het IT-landschap uitgebreider geworden; organisaties laten hun werknemers thuiswerken en maken steeds vaker gebruik van clouddiensten voor belangrijke bedrijfsprocessen.

Dreigingen geen grip laten krijgen op jouw omgeving

Dreigingen geen grip laten krijgen op jouw omgeving?

Om hackers, malware en andere digitale dreigingen buiten jouw bedrijfsdeur te houden, kunnen we als IT-partner vanuit ons Security Operations Center jouw ICT-omgeving 24x7 monitoren op dreigingen. Naast monitoren grijpen onze securityexperts ook direct in, door bijvoorbeeld een endpoint-, server- of netwerkcomponent te isoleren zodat een mogelijke dreiging geen grip krijgt op jouw ICT-omgeving.

Managed Detection & Response (MDR) is een modulaire en geïntegreerde beveiligingsoplossing, passend voor elk type organisatie. Met als uitgangspunt dat alle kritieke punten onderdeel van de oplossing zijn, een volledig beeld geeft en er daardoor bij online bedreigingen op alle vlakken op tijd ingegrepen kan worden. Geen ingewikkeld gedoe, maar eenvoudige onboarding, duidelijke rapportages en een ontzorgingsniveau dat past bij jouw organisatie. 

Partners

Afbeelding
security partners microsoft cisco fortinet

 

Allesomvattende blik met Managed Detection & Response

Afbeelding
1

Modulaire opbouw van dienstverlening, passend bij de organisatie

Afbeelding
2

Gecertificeerde en ervaren experts 24x7 Monitoring

Afbeelding
3

Dienstverlening in lijn met CIS/NIST/ISO27001/NEN7510

Afbeelding
4

Gebaseerd op marktconforme Microsoft securitytechnieken

Afbeelding
5

Cloudgebaseerde ‘pay as you grow’ structuur

 

Geef je beveiligingsactiviteiten een boost met XDR

Het huidige cyberbeveiligingslandschap kent nog steeds een toename van het aantal aanvallen in alle categorieën; meer phishing, meer ransomware-campagnes, meer identiteitsgerichte bedreigingen en ook een toename in de snelheid daarvan. Nu de Ransomware-as-a-Service (RaaS) economie in opkomst is, kan iedereen nu de beschikking krijgen over tools die zijn ontwikkeld door de meest productieve nationale aanvallers in de cyberwereld, waardoor hun slagingspercentages en schaalbaarheid toenemen.

Afbeelding
download hier jouw gratis exemplaar
Hendry Scholing

Meer informatie over Managed Detection & Response?

Ben je na het lezen van onze topics op het gebied van security benieuwd wat onze experts voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je gebruik maken van ons monitoringsplatform maar heb je zelf al een securityafdeling? Ook dan helpen wij je graag met Managed Detection & Response om jou te voorzien van meldingen met advies. Liever de last delen? Ons SOC kan voor jou meer securitywerkzaamheden uit handen nemen en de meldingen voor jouw organisatie opvolgen. Wat je vraag, uitdaging of verzoek ook is, laat ons jou meenemen in de wereld van digitale mogelijkheden.

Laat hieronder je gegevens achter, onze specialist Hendry Scholing staat samen met zijn team voor je klaar!