Download de Whitepaper: Heb je jouw bedrijfsnetwerk nog onder controle? | Unica

Download de Whitepaper: Heb je jouw bedrijfsnetwerk nog onder controle?

Download de Whitepaper: Heb je jouw bedrijfsnetwerk nog onder controle?

Je hebt het ongetwijfeld zelf ook gemerkt. De afgelopen jaren zien wij er een enorme toename van allerlei nieuwe apparaten die in en om bedrijfsgebouwen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan beveiligingscamera’s, apparaten voor klimaatbeheersing, slimme schakelaars, apparaten om je digitale toegangscontrole en persoonlijke apparaten. Ze worden aangeschaft of meegenomen en van de IT-afdeling wordt verwacht dat ze deze apparaten wel kunnen beheren en ook nog zorgen voor de juiste ondersteuning.

Of erger. De IT-afdeling weet van niks en de apparaten worden zonder overleg aan het bedrijfsnetwerk gekoppeld en in gebruik genomen. Met de veiligheid van het netwerk wordt totaal geen rekening gehouden en zo ontstaat schaduw en onbeheersbare IT.

Wat dat precies is en waarom het zo gevaarlijk is, leggen we verderop in deze whitepaper uit. In deze whitepaper vertellen we je ook hoe je erachter komt welke apparaten aan je netwerk gekoppeld zijn. En wat je kunt doen om die slimme apparaten op je netwerk te identificeren, beheren, ondersteunen en ook de veiligheid te garanderen.

Download hier jouw gratis exemplaar

Laat dan hieronder je gegevens achter om de whitepaper te downloaden.