Een flexibele werkplek voor alle medewerkers

Een flexibele werkplek voor alle medewerkers

Digitale producten en diensten zijn steeds vaker met elkaar verbonden. Zonder een goed fundament van de netwerkinfrastructuur kunnen deze oplossingen niet optimaal onderling communiceren. Sinds de introductie van de iPad in 2010 is er een grote transformatie gaande van de netwerkinfrastructuur. Medewerkers verwachten niet langer afhankelijk te zijn van één vaste werkplek maar verwachten overal binnen de muren van de organisatie met laptop, tablet, de mobiele telefoon en overige Internet of Things (IoT) apparaten te kunnen werken. Een stabiele netwerkinfrastructuur is hét fundament voor deze flexibele werkplek.

Zorgeloos online
Trends als “het nieuwe werken” en IoT zorgen ervoor dat medewerkers altijd en overal verbonden moeten zijn met het internet. Dit zorgt voor hoge eisen die gesteld worden aan de netwerkinfrastructuur waarbij er rekening gehouden moet worden met de toenemende beveiligingsrisico’s binnen deze infrastructuur.

Met de Secure Access oplossing van Aruba Networks kan een veilige infrastructuur worden gerealiseerd die zowel bedraad als draadloos de noodzakelijke bescherming biedt. Daarnaast behoren ongewilde koppelingen met onder andere IoT apparatuur tot de verleden tijd. Unica Schutte ICT biedt met de Secure Access oplossing van Aruba Networks een oplossing waarmee organisaties inzicht en grip krijgen en behouden op de gehele infrastructuur.

Advies, implementatie en beheer
Met de producten van Aruba Networks realiseert Unica Schutte ICT een flexibele en intelligente netwerkinfrastructuur waardoor het voor medewerkers mogelijk is om op iedere plek binnen het bedrijfspand te werken. Unica Schutte ICT adviseert over hoe uw organisatie baat heeft bij een stabiel wifi netwerk, levert en monteert het netwerk en beheert dit netwerk nadat het opgeleverd is. Of er nu 20 medewerkers moeten worden ontsloten of 2000, op één locatie of meerdere locaties, voor elk scenario kan Unica Schutte ICT samen met Aruba Networks een passende oplossing bieden.

Aruba Networks is onderdeel van Hewlett Packerd Enterprise en staat hiermee voor jarenlange kwalitatieve oplossingen die in de markt gezet zijn. Niet voor niets zijn de netwerkoplossingen van Aruba Networks aangemerkt als Leader in het Gartner Quadrant en zijn zij de op één na grootste wereldwijde leverancier. Als Gold Partner van Aruba Networks kan Unica Schutte ICT de garantie bieden dat kennis en kunde van de productlijnen geborgd is binnen zowel de project als beheerorganisatie van Unica Schutte ICT. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimale netwerkinfrastructuur.

Maak kennis met een aantal van onze klanten

Vesting Finance
Met de verhuizing van vijf lokale kantoren naar één centraal kantoor in Amersfoort, streeft Vesting Finance naar een volledig mobiele ervaring voor haar werknemers. Unica Schutte ICT implementeerde Aruba’s Smart Digital Workplace-platform voor de transformatie van het pand tot een digitale werkplek. Download hier de referentie casus en leer meer over hoe een stabiele netwerkinfrastructuur heeft geresulteerd in een geoptimaliseerde draadloze omgeving, een mobiele, collaboratieve en flexibele werkplek en een verhoogde productiviteit.

De FNV
“Mensen liepen hier met drie laptops rond, omdat ze anders niet bij alle applicaties konden.” Directeur financiën en bedrijfsvoering bij de FNV, Femke Aarts, omschrijft de ict-situatie toen acht vakbonden in een paar jaar tijd fuseerden tot één FNV. Lees hier hoe een draadloos netwerk heeft geleid tot één FNV.