Wat is fit?

Wat is fit?

Fit is de toekomstbestendige moderne werkplek die volledig afgestemd is op jouw behoefte en die van je collega’s. Dit voor een vast bedrag per gebruiker per maand, waarbij het aantal gebruikers eenvoudig op en af te schalen is.

De manier van werken verandert. Je wil overal, altijd en op elk apparaat kunnen werken. De fit-werkplek biedt jou deze mogelijkheid en geeft je de beschikking over tools om veilig, productief en effectief (samen) te werken, waar je ook bent. Omdat de werkplek volledig op maat aangeboden wordt, heb je alleen de beschikking over applicaties die je daadwerkelijk nodig hebt voor je dagelijkse werkzaamheden. Wel zo overzichtelijk!
Ook een fit-werkplek? Wij hebben de route al voor je uitgestippeld.

De fit-werkplek

Functioneel

Een gebruiksvriendelijk platform waarop Office 365, bedrijfsapplicaties en slimme business apps samenkomen. De invulling van deze fit-werkplek is afgestemd op jouw behoefte.

Flexibel

Een flexibele werkplek waarmee jij overal ter wereld, op elk moment van de dag en met elk gewenst apparaat aan de slag kan. En dit voor een vast bedrag per gebruiker.

Futureproof

De werkplek die met je meegroeit en altijd gebruik maakt van de laatste technologie en applicaties. Door training en adoptie kun jij de applicaties effectief gebruiken.


10X fitter

Waar Microsoft stopt, gaat Unica ICT Solutions verder. De fit-werkplek is een moderne werkplek, gebaseerd op de filosofie van Unica ICT Solutions. Met haar unieke aanpak biedt de fit-werkplek veel extra voordelen ten opzichte van een generieke moderne werkplek.

Toekomstbestendig

De fit-werkplek groeit met je mee en maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Zo is jouw werkplek altijd up-to-date.

Persoonlijke hulp en ondersteuning

Persoonlijke hulp en ondersteuning nodig? De medewerkers van onze eigen servicedesk staan voor je klaar.

Trainingsportaal

Een online trainingsomgeving om jou te helpen zo goed mogelijk te kunnen werken met alle applicaties binnen de fit-werkplek.

Security & risicomanagement

Een veilige werkplek is een absolute must, daarom heb je met de fit-werkplek altijd Inzicht in securityrisico’s en kwetsbaarheden.

Getrainde medewerkers

Snel aan het werk? Om jou als medewerker in staat te stellen goed en effectief met nieuwe applicaties te werken, word je getraind door ons.

Office 365

Verbeter de samenwerking met jouw collega’s, binnen de vertrouwde omgeving van Office 365. Wij zorgen voor een soepele overstap naar Office 365.

Virtuele assistent

Gelijk geholpen worden? Onze virtuele assistente Tiffany staat 24 uur per dag klaar om al jouw vragen over de fit-werkplek te beantwoorden.

Dashboards & rapportages

Hou de controle over de werkplekken binnen je organisatie met de handige rapportagetool van de fit-werkplek.

Managed services

Een werkplek die altijd en overal werkt. Met volledig beheer en monitoring van de fit-werkplek is dat mogelijk.

Kort implementatietraject

Geen lang implementatietraject. De fit-werkplek komt tot stand in slechts enkele weken. Lees hier hoe we dat doen.


Hoe fit is jouw organisatie?

Elke organisatie is fit, maar wel op zijn eigen manier. Wil je ook het maximale halen uit jouw organisatie met behulp van een fit-werkplek? Laat onze consultants dan een plan opstellen, zodat je de moderne werkplek krijgt die past bij jouw organisatie en medewerkers. Vraag nu een fit-test aan en laat je adviseren door een van onze specialisten.

Wij nemen je graag mee op reis met behulp van de vier stappen om te komen tot deze fit-werkplek:

Fit 4 stappen
 

Ook nieuwsgierig geworden hoe fit jouw organisatie is?