HRM; transformeer én optimaliseer het proces met Dynamics 365 HR | Unica

HRM; transformeer én optimaliseer het proces met Dynamics 365 HR

HRM; transformeer én optimaliseer het proces met Dynamics 365 HR

Transformeer optimaliseer en verbeter HRM-processen

Als HR-manager lopen er talloze processen door jouw handen. En omdat het om mensen gaat, extra belangrijk dat jij goed je werk kunt doen. In deze snel veranderende arbeidsmarkt is het alleen steeds lastiger om overal van op de hoogte te zijn en bij te blijven van alle ontwikkelingen. Nu het hybride werken om de hoek komt kijken, maakt dat het gecompliceerder dan ooit om in contact te blijven en een relatie op te bouwen met jouw medewerkers. 

En om het helemaal compleet te maken zou je ook wel grip willen hebben opdat medewerkers een fijne ervaring hebben met jouw organisatie op het gebied van recruitment, onboarding, employee management en ontwikkeling. Hoe zorg je ervoor dat je al die ballen hoog kunt houden, overzicht kunt bewaren én kunt werken met een platform dat jou ondersteund in jouw belangrijke werk?

Afbeelding
Neem direct contact op
D465-hrm-icons

Gestroomlijnde HR-processen binnen handbereik

Alle actuele informatie en personeelsgegevens in één systeem bij de hand; je hebt het met Microsoft Dynamics 365 HR. Beslissingen neem je gedegen met de correcte data, workflows en processen automatiseer je voor een verbeterslag op het gebied van productiviteit en efficiëntie. Werknemers geef je zelf de tools in handen om vanuit selfservice veel zaken zelf te regelen en meer uit hun carrière te halen. Denk aan toegang tot profielen, trainingen, prestaties, doelstellingen, beoordelingen, ziek/betermeldingen en verlofaanvragen. Maar het platform biedt meer. Als HR professional zet jij PowerBI in voor het centraliseren, analyseren en visualiseren van ál je HR-data, om daarmee de personeelsplanning te verbeteren met uitgebreide dashboards. Ongeacht het apparaat waar je op dat moment mee werkt. De inbegrepen analytics volgen en analyseren HR-programma’s zodat jij onderbouwde beslissingen kunt nemen, altijd. Dynamics 365 HR, het is meer dan een HRM-oplossing.

Microsoft Dynamics 365 HR, totaaloplossing voor HRM

Afbeelding
1

Integratie met Microsoft Teams waarmee je werknemers beter kunt bedienen

Afbeelding
2

HR Self Service geven medewerkers veel tools in eigen hand

Afbeelding
3

Als onderdeel van het Microsoft Dynamics 365 ecosysteem ook voor jouw IT-afdeling optimaal

Afbeelding
4

Verbeter het succes van managers met procesautomatisering voor routinetaken

Afbeelding
5

Integratie met bestaande recruitmentsystemen (TAS) voor beheer wervingservaring

 

Hans Odink

Stel je vraag, vertel je verzoek of leg je uitdaging voor aan onze specialisten

Of je nu op zoek bent naar een gerichte oplossing voor een HR-vraagstuk die in je totale applicatielandschap past, advies wilt inwinnen over hoe je zo’n transitie aanpakt of HR wilt toevoegen aan jouw Dynamics-applicaties, onze specialisten helpen je graag. Wat je vraag, uitdaging of verzoek ook is, laat ons jou meenemen in de wereld van digitale mogelijkheden.

Laat hieronder je gegevens achter, onze Dynamics-specialist Hans Odink staat samen met zijn team voor je klaar!