Help jouw projectmedewerkers nog succesvoller te zijn

Help jouw projectmedewerkers nog succesvoller te zijn

Projectleiders moeten ‘van nature’ al een groot vermogen hebben om het overzicht en de planningen te bewaken. Daarbij moeten ze brede kennis hebben. Niet alleen van de organisatie en haar medewerkers maar ook van de taakverdeling, fasering, doelstellingen van de klant én de interne organisatie. Ook moeten zij een goede analyse kunnen maken van de omgeving. In deze digitale tijd hebben ze de beschikking over een gigantische database met informatie, vaak beschikbaar in talloze systemen. Projectmanagement krijgt er zo naast de standaard taken extra uitdagingen bij. Hoe zorg je ervoor dat jouw projectmanagement vooruitgaat en niet vastloopt? Teun neemt je mee in de oplossing! 

“Verhoog jouw projectwinstgevendheid en krijg projecten binnen tijd en budget afgerond” 

Je wilt jouw klanten een uitzonderlijke ervaring met het project bieden. Met Dynamics 365 voor Project Operations kan dat. De software en werkwijze zorgen ervoor dat projectmedewerkers binnen tijd en budget werkzaamheden uitvoeren, waardoor de winstgevendheid van een project verhoogd wordt en ook de productiviteit toeneemt. Intuïtieve dashboards zorgen voor het controleren en goedkeuren van alle uitgaven en planningen die van toepassing zijn op de lopende projecten binnen jouw organisatie. Klanten benader je rechtstreeks over hun project, de planning, offertes, resources, inzet en noem maar op.  

Projecten worden zo vanaf begin tot eind proactief bewaakt, waarbij jouw projectteam met Dynamics 365 ondersteund wordt met behulp van dashboards, taakbeheer, interactieve diagrammen en uitgesplitste activiteiten. Zo kan er snel ingespeeld kan worden op onverwachte zaken en trends. Daarmee heeft het projectteam goud in handen; De productiviteit wordt verhoogd, projecten worden naar een hoger niveau getild én er kan direct bijgestuurd worden indien nodig. 

Het resultaat 

  • Vertrouwen winnen bij klanten door ‘in control’ te zijn op projecten  
  • Altijd actueel inzicht in de status en voortgang van projecten  
  • Projecten binnen tijd en budget opleveren  
  • Samenwerking stimuleren binnen een projectteam of organisatie  
  • De productiviteit van projectmedewerkers wordt verhoogd  
  • Data en KPI’s kunnen up-to-date gebruikt worden voor resourcegebruik, prognoses en budgetbeheer om snel te voldoen aan veranderende business omstandigheden 

We kunnen jou met Dynamics 365 op vele fronten ondersteunen, niet alleen jouw projectafdeling, maar ook jouw buitendienstafdeling, marketing, sales en servicedesk. Meer over deze onderwerpen lees je in de whitepaper ‘Houd je klant dichtbij en je concurrent veraf’. Download ‘m hier.  

Laat Teun en zijn team van experts jou helpen om jouw projectmanagement vooruit te laten gaan. Bel voor een vrijblijvend informatief gesprek, wij staan je graag te woord!

Teun Pouw

Over Teun

Teun’s jarenlange ervaring in het definiëren en uitvoeren van IT-gedreven strategieën en doelstellingen deed hij op vanuit verschillende rollen in de IT-wereld. Zo kent hij de processen van de diverse afdelingen binnen organisaties als geen ander en heeft hij een grote passie voor het begrijpen van de bedrijfsstrategie, (IT) visie en de bijbehorende processen. Samen met klanten en collega’s richt hij zich op het maken van de vertaling naar de inzet van software in het applicatielandschap om deze processen te automatiseren en digitaliseren. Hij krijgt energie van het werken met een team om zo de bedrijfsontwikkeling en digitale innovatie te stimuleren en de juiste oplossingen aan te kunnen dragen waar organisaties verder mee kunnen. Alles met als doel om vertrouwde partnerschappen op te bouwen, met alle niveaus binnen een (klant)organisatie.