Hoe, waar en wanneer; IT-infrastructuur is key

Hoe, waar en wanneer; IT-infrastructuur is key

Hoe verbeter je jouw it-infrastructuur?

Waar er vroeger rooksignalen, toneelstukken, blikjes met touw en postduiven gebruikt werden als manier om te communiceren, is er sinds de komst van boeken, telefoon en internet een enorme communicatiewereld voor ons opengegaan. Het doel van communicatie is echter niet veranderd; het overbrengen van een boodschap, met een zender én ontvanger. 

Maar met al die devices waar we hedendaags gebruik van maken, smartphones, tablets, smartwatches en noem maar op, wordt het lastig om door de apparaten het netwerk nog te zien. Met als gevolg een onbeheersbare infrastructuur, ontevreden gebruikers, onbereikbaarheid en een niet overgebrachte boodschap.

Afbeelding
neem-direct-contact-op
Goed bereikbaar zijn, Optimale connectiviteit, Basis voor jouw ICT-omgeving, Werk samen via Teams

Hoe verbeter je jouw IT-infrastructuur?

Nu we steeds meer digitaal gaan werken, groeien ook de mogelijkheden daarvoor. Heb je jouw netwerk dan niet op orde, is het haast onmogelijk om een snelle, flexibele en veilige ICT-omgeving te creëren of om überhaupt jouw IT-infrastructuur te verbeteren. En of dat nu bekabeld, draadloos via wifi of mobiel is; de manier moet passen bij jouw doelstellingen. 

Naast een passende infrastructuur is bereikbaarheid ook een belangrijk onderdeel. Niet bereikbaar is  niet zichtbaar voor (potentiële) klanten, en dat heeft in deze tijd een gigantische impact op jouw bedrijfscontinuïteit. Een communicatieoplossing die bij jouw organisatie past is daarom cruciaal. Integratie, routeringen, telefoonnummers, levering van smartphones en het volledige beheer; stuk voor stuk onderdelen waar je aan moet denken. Of dat nou via één platform als Microsoft Teams of via een ander platform vanuit diverse providers gaat, zolang jij maar continu zichtbaar bent. 

Communicatie en connectiviteit; Alles voor een goede bereikbaarheid

Afbeelding
1

Altijd draadloos verbonden via een optimaal wifi-netwerk

Afbeelding
2

Microsoft Teams als één platform voor communicatie

Afbeelding
3

Netwerk- en telecomspecialisten staan 24/7 voor jouw infrastructuur klaar

Afbeelding
4

Schaalbaarheid van ICT-netwerkinfrastructuur door optimale inrichting

Afbeelding
5

Altijd en overal verbonden voor de beste bereikbaarheid

 

Communicatie en connectiviteit; Alles voor een goede bereikbaarheid

In drie stappen de basis om jouw bedrijfsnetwerk te beveiligen

De immense omslag waarin heel veel organisaties in een mum van tijd het thuiswerken moesten zien te faciliteren voor duizenden medewerkers had impact. Niet alleen op de manier van werken maar ook op de manier van het aanbieden van werkplekken. Je wilde er zo snel mogelijk voor zorgen dat, met een verscheidenheid aan nieuwe werkplekapparatuur in allerlei smaakjes en uitvoeringen, mensen aan het werk konden blijven. Daar komt bij dat veel werk via een thuisverbinding moest verlopen en er op allerlei manieren netwerk- en beveiligingsissues boven water kwamen. Maar ook kantoren waar voor het amper aanwezige personeel alle verlichting brandde, verwarmingen die onnodig stonden te verwarmen en ga zo maar door. Hoe kun je er met al deze nieuwe mogelijkheden voor zorgen dat jouw ICT-infrastructuur hier nog passend voor is?

Afbeelding
Ontdek het in de whitepaper
hendry-scholing

Weet hoe jouw netwerk ervoor staat

Infrastructuren zijn het fundament voor elke organisatie, waarop diensten zoals Microsoft Office 365 worden geconsumeerd en de plek waar slimme technologie wordt gekoppeld, is de beschikbaarheid van deze infrastructuren van cruciaal belang. Gebruikers verwachten altijd en overal connectiviteit te hebben, zodat bedrijfsprocessen zo optimaal gefaciliteerd kunnen worden. De vraag die nu nog staat is hoe je enerzijds jouw netwerk kunt monitoren en daarmee de gebruikerstevredenheid ervan kunt controleren, maar anderzijds ook hoe je netwerkinzichten kunt creëren. Neem direct contact op met onze netwerkspecialisten voor een nuchter advies om een optimale, beveiligde en beheersbare infrastructuur te creëren voor jouw organisatie. 

jannes-janssen

Weet hoe jouw organisatie beter bereikbaar is

Bereikbaarheid is tegenwoordig een stuk veelzijdiger, terwijl we vroeger alleen ‘telefonie’ kenden. We gaan van de gecentraliseerde kantoor telefoniecentrale naar een meer gedecentraliseerde omgeving met veel meer perspectief. Hierdoor ben je als organisatie niet meer afhankelijk van de centrale kantooromgeving, terwijl jouw medewerkers thuis, onderweg of ergens anders zijn. De middelen voor samenwerking en communicatie zijn nu overal beschikbaar. Wat de beste keuze voor jouw organisatie is, hangt af van allerlei zaken. Neem direct contact op met onze communicatie- en bereikbaarheidsspecialisten voor een optimale bereikbaarheid voor jouw organisatie.