Hoe, waar en wanneer; IT-infrastructuur is key | Unica

Hoe, waar en wanneer; IT-infrastructuur is key

Hoe, waar en wanneer; IT-infrastructuur is key

IT-infrastructuur is key

Waar er vroeger rooksignalen, toneelstukken, blikjes met touw en postduiven gebruikt werden als manier om te communiceren, is er sinds de komst van boeken, telefoon en internet een enorme communicatiewereld voor ons opengegaan. Het doel van communicatie is echter niet veranderd; het overbrengen van een boodschap, met een zender én ontvanger. 

Maar met al die devices waar we hedendaags gebruik van maken, smartphones, tablets, smartwatches en noem maar op, wordt het lastig om door de apparaten het netwerk nog te zien. Met als gevolg een onbeheersbare infrastructuur, ontevreden gebruikers, onbereikbaarheid en een niet overgebrachte boodschap.

Afbeelding
Neem direct contact op
Hoe verbeter je jouw IT-infrastructuur?

Hoe verbeter je jouw IT-infrastructuur?

Infrastructuren zijn het fundament voor elke organisatie, waarop diensten zoals Microsoft Office 365 worden geconsumeerd en de plek waar slimme technologie wordt gekoppeld, is de beschikbaarheid en beveiliging van deze infrastructuren van cruciaal belang. Gebruikers verwachten altijd en overal connectiviteit te hebben, zodat bedrijfsprocessen zo optimaal gefaciliteerd kunnen worden. De vraag die nu nog staat is hoe je enerzijds jouw netwerk kunt monitoren en daarmee de gebruikerstevredenheid ervan kunt controleren, maar anderzijds ook hoe je netwerkinzichten kunt creëren. 

Het is goed om te weten waar de netwerkinfrastructuur van jouw organisatie zich nu bevindt, zodat je snel kunt schakelen en je de infrastructuur weer helemaal up-to-date kunt brengen. Niet voor niets staat wijselijk op een tegeltje geschreven: 'Meten is weten, gissen is missen. Vertrouwen is goed, controleren is beter.' Is jouw netwerk in staat om de werkplek van de toekomst te faciliteren?

Communicatie en connectiviteit; Alles voor een goede bereikbaarheid

Afbeelding
1

Altijd draadloos verbonden via een optimaal wifi-netwerk

Afbeelding
2

Geautomatiseerd toegangsbeleid voor jouw bedrijfsnetwerk

Afbeelding
3

Netwerkspecialisten staan 24/7 voor jouw infrastructuur klaar

Afbeelding
4

Schaalbaarheid van ICT-netwerkinfrastructuur door optimale inrichting

Afbeelding
5

Altijd en overal verbonden voor de beste bereikbaarheid

 

whitepaper networking

In drie stappen de basis om jouw bedrijfsnetwerk te beveiligen

De immense omslag waarin heel veel organisaties in een mum van tijd het thuiswerken moesten zien te faciliteren voor duizenden medewerkers had impact. Niet alleen op de manier van werken maar ook op de manier van het aanbieden van werkplekken. Je wilde er zo snel mogelijk voor zorgen dat, met een verscheidenheid aan nieuwe werkplekapparatuur in allerlei smaakjes en uitvoeringen, mensen aan het werk konden blijven. Daar komt bij dat veel werk via een thuisverbinding moest verlopen en er op allerlei manieren netwerk- en beveiligingsissues boven water kwamen. Maar ook kantoren waar voor het amper aanwezige personeel alle verlichting brandde, verwarmingen die onnodig stonden te verwarmen en ga zo maar door. Hoe kun je er met al deze nieuwe mogelijkheden voor zorgen dat jouw ICT-infrastructuur hier nog passend voor is?

Afbeelding
ontdek het in de whitepaper
Hendry Scholing

Stel je vraag, vertel je verzoek of leg je uitdaging voor aan onze specialisten

Ben je op zoek naar een partner die jou kan adviseren op het gebied van connectiviteit? Of misschien wil je weten waar jouw netwerkinfrastructuur zich op dit moment bevindt? Wat je vraag of uitdaging ook is: wij staan voor jou klaar, altijd. 

Neem direct contact op met onze netwerkspecialisten voor een nuchter advies om een optimale, beveiligde en beheersbare infrastructuur te creëren voor jouw organisatie.