Is jouw netwerk sterk en veilig genoeg voor het nieuwe hybride werken?

Is jouw netwerk sterk en veilig genoeg voor het nieuwe hybride werken?

Voldoet je huidige netwerk nog aan de eisen van vandaag? Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de medewerkers ook na de coronacrisis het thuiswerken wil combineren met op kantoor werken. Kun jij als werkgever je medewerkers goed faciliteren in deze nieuwe manier van hybride werken? Met een netwerkscan kunnen wij binnen 30 minuten voor je checken of jouw netwerk dit aan kan en veilig genoeg is. 

De vragen die vandaag de dag erg actueel zijn in relatie tot je netwerk zijn: welke connectiviteit is er beschikbaar, wat is acceptabel en waar kan ik op werken? Werken je medewerkers vanuit huis, op kantoor of hybride en met hoeveel werkplekken? Heb ik naast mijn werkplekken nog meer data nodig voor andere processen zoals zorgsystemen, updaten van auto's (de softwarepakketten wordt steeds groter, en de tijd voor onderhoud steeds korter) streams en up- of downloads? Hoeveel processen wil ik gescheiden houden, maar wel beheers- en betaalbaar?
 

Flexibel netwerk 

Vandaag de dag zal ICT steeds minder vaak worden gecentraliseerd op één locatie zoals een datacenter of een on-site omgeving. ICT wordt decentraal of in hybride vorm aangeboden om zo te komen tot een pakket dat geschikt is en past bij jouw organisatie. Een pakket dat je kunt op- en afschalen bij krimp of groei en steeds vaker uit verschillende clouddiensten bestaat. Hier zal het netwerk ook op aangepast moeten te worden, dat moet net zo flexibel zijn.
 

Netwerkscan

Vanuit deze uitgangspunten kunnen we jouw huidige netwerk in kaart brengen en deze projecteren naar veranderende marktomstandigheden door de pandemie en de steeds snelle veranderingen van de ICT-omgeving. We doen dit met een quickscan van jouw netwerk. Tijdens die scan concentreren we ons op de volgende onderwerpen: verbinding, hardware, processen en beheer & security.

 

Vraag hier een netwerkscan aan

 

HPE Aruba Networks