Jouw Hybrid Cloud | Unica

Jouw Hybrid Cloud

Jouw Hybrid Cloud

Houd jouw organisatie altijd ON met Hybrid Cloud 

De scheidingslijnen tussen de verschillende mogelijke cloud-modellen worden steeds vager en als het op cloud computing aankomt zal het debat tussen private en public altijd oplaaien. Maar in het geval van hybride cloudoplossingen gaat het om een combinatie van deze beide technologieën, waarbij de mogelijkheid bestaat om een deel op locatie te laten draaien (on-premise). Denk hierbij bijvoorbeeld aan de directe aansturing van een productielijn. Ons private cloudplatform biedt voordelen als Nederlandse rechtsgang, voorspelbare werklast/kosten, koppelmogelijkheden en vergaand maatwerk voor jouw wensen. Public cloud omgevingen worden gefaciliteerd door zeer grote providers zoals Amazon, Microsoft en Google, door de enorme omvang zijn deze in staat om jou een zeer schaalbare en flexibele ICT-infrastructuur te leveren. Denk hierbij vooral aan rekenkracht en dataopslag. In de public cloud betaal je naar gebruik, en wordt dus vaak gebruikt voor piekbelasting. Je schaalt het eenvoudig op als je het nodig hebt en weer af als de behoefte stopt. Maar niet altijd voldoet één model, waar een Hybrid Cloud het antwoord kan zijn.

Maak de juiste keuze voor de cloud-oplossing die het beste bij jouw organisatie past, er is heel veel mogelijk om de juiste mix te creëren voor jouw business.

Ons team van allround cloud-specialisten nemen jouw ICT-omgeving graag onder de loep en brengen advies uit over de juiste cloud-variant voor jouw organisatie!  
 

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.