De partner die je adviseert, helpt en begeleidt | Unica

De partner die je adviseert, helpt en begeleidt

De partner die je adviseert, helpt en begeleidt

Advies en begeleiding voor je ICT-omgeving en digitale bedrijfsprocessen


Het is misschien wel moeilijker dan ooit om de juiste beslissing te nemen als je wil investeren in ICT voor de toekomst. Markten, technologie en kansen veranderen snel en het is lastig om de impact van deze veranderingen op je organisatie te overzien.

Door het nemen van de goede beslissingen en inzetten van de juiste ICT-middelen kunnen medewerkers efficiënter werken, kun je een concurrentievoordeel realiseren en kosten besparen. Onze consultants helpen jouw organisatie bij het opstellen van je ICT-strategie en het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. Ze houden daarbij rekening met alle aspecten van je organisatie, zoals de bedrijfscultuur en bestaande bedrijfsprocessen.

Business consultants 

Onze business consultants zijn naast adviseur ook ICT’er. Daardoor kun je erop vertrouwen dat zij jou helpen bij het stellen van realistische doelen die binnen het gestelde budget vallen. Samen stellen we zowel korte- als langetermijndoelstellingen op voor jouw ICT-strategie en een roadmap met duidelijke mijlpalen om je doel te behalen. Heb je al een compleet uitgewerkte strategie? Dan fungeren onze business consultants als klankbord om deze strategie te beoordelen en geven zij waar nodig advies om deze te verbeteren. 

Partner voor de lange termijn 

Als partner blijven wij je adviseren. Een bedrijfsstrategie is aan verandering onderhevig, wat vandaag nog werkt kan morgen zomaar achterhaald zijn. Door in gesprek te blijven over veranderingen in de markt, binnen je organisatie en in de techniek sturen wij tijdig bij zodat het behalen van de gestelde doelstellingen gewaarborgd blijft.

Ook in gesprek met onze business consultants over je ICT-strategie?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.