Jouw Private Cloud | Unica

Jouw Private Cloud

Jouw Private Cloud

Maximale controle en veiligheid met jouw Private Cloud 

De scheidingslijnen tussen de verschillende mogelijke cloud-modellen worden steeds vager. Een fundament van de dienstverlening van Unica ICT Solutions is de Hosted IT (HIT) oplossing, een volwaardige private cloud-omgeving met een transparante werklast én kostenstructuur. Heeft jouw organisatie bijvoorbeeld specifieke en uitdagende behoeften om jouw business te kunnen faciliteren? De private cloud is van Unica ICT Solutions dus wij weten precies welke ICT-omgeving het beste past bij jouw uitdagingen. Dan zou een private cloud-model een uitstekende keuze kunnen zijn. Maar ook als jouw organisatie een maatwerk ICT-omgeving vereist, dan kan een private oplossing vaak uitkomst bieden. Om daar achter te komen is het noodzakelijk te weten waar de specifieke uitdagingen van jouw business liggen. Met onze jarenlange ervaring en expertise in datacenterdiensten en cloud-omgevingen weten wij als geen ander hoe wij jou daarbij kunnen helpen.  

Maak de juiste keuze voor de cloud-oplossing die het beste bij jouw organisatie past, er is heel veel mogelijk om de juiste mix te creëren voor jouw business.

Ons team van allround cloud-specialisten nemen jouw ICT-omgeving graag onder de loep en brengen advies uit over de juiste cloud-variant voor jouw organisatie!  

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.