Alles voor jouw bedrijfsprocessen | Unica

Alles voor jouw bedrijfsprocessen

Alles voor jouw bedrijfsprocessen

Effectiever en efficiënter en je werk doen 


Het optimaliseren van je (digitale) bedrijfsprocessen klinkt misschien lastig, maar is het eigenlijk niet. Door het gebruiken van en combineren van de juiste tools, kun je veel tijd besparen.

Of je het nu hebt over sales-, marketing- of serviceprocessen, met Microsoft Dynamics 365 kun je al jouw digitale bedrijfsprocessen centraliseren in één platform. Door de data uit bijvoorbeeld je ERP, CRM en marketing automation software samen te laten komen in één applicatie, krijg jij volledig en realtime inzicht in je klanten, leveranciers en de kwaliteit van je dienstverlening. Heb je geen idee welke (digitale) bedrijfsprocessen er in jouw organisatie zijn? Met behulp van onze procesinventarisatiescan leggen wij deze bloot en doen wij een voorstel voor het verbeteren van (een aantal van) deze processen.

Maak je al gebruik van ERP, CRM of een andere applicatie? Geen probleem, deze applicatie(s) integreren wij met Dynamics 365, zodat ook deze informatie jou de inzichten geeft die je nodig hebt. 

Automatiseer je repeterende taken 

Zijn er bij jouw organisatie nog handmatige en repeterende taken die veel tijd en energie kosten en waarvan je het gevoel hebt dat deze eenvoudig geautomatiseerd kunnen worden? Dan is dat waarschijnlijk ook zo! Denk daarbij aan het handmatig invoeren van een werkbon of het invoeren van data uit Excel in een ERP of CRM-systeem. Met behulp van het Microsoft Power Platform kun je zeer eenvoudig een app (laten) ontwikkelen, waarmee de taken van jouw medewerkers geautomatiseerd worden. Hierdoor besteden zij minder tijd aan deze terugkerende werkzaamheden, die ze dan weer aan andere taken kunnen besteden.

Heb jij het vermoeden dat er (digitale) bedrijfsprocessen zijn die geautomatiseerd of geoptimaliseerd kunnen worden, wil je een procesinventarisatie-scan of ben je simpelweg op zoek naar een nieuw CRM of ERP-pakket? Laat dan vrijblijvend je contactgegevens hieronder achter. 

Ook effectiever en efficiënter je werk doen?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.