Alles voor jouw vaardigheden | Unica

Alles voor jouw vaardigheden

Alles voor jouw vaardigheden


Haal het maximale uit je werkplek

Een nieuwe ICT-omgeving zorgt ervoor dat je gemakkelijker, veiliger en efficiënter je werk kunt doen. Maar dat gaat niet vanzelf. Een andere manier van werken wordt doorgaans niet met gejuich ontvangen door je medewerkers. Zeker nu technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, ontstaat een soort ‘verandermoeheid’.
 

De verandering omarmen

Hoe zorg je er als organisatie voor dat je medewerkers de voordelen van een andere manier van werken gaan ervaren, de verandering omarmen en jij als organisatie de beoogde doelstellingen behaalt? Onze adoptieconsultants leren jouw medewerkers te werken in een nieuwe omgeving met nieuwe applicaties, pas dan haal je echt het maximale uit je werkplek.
 

Mee op reis

Waarom zijn sommige veranderingen succesvol, terwijl andere falen? Onze ervaring is dat verandering een reis is. Door alle medewerkers van begin tot het eind mee op reis te nemen, kunnen medewerkers de verandering stap voor stap doorlopen en in hun eigen tempo adopteren. Op die manier kan iedereen wennen aan een nieuwe werkomgeving en functionaliteiten. Jij komt toch ook minder gestrest en gelukkiger aan op je bestemming, als je een fijne reis hebt gehad? Een goed begin van een hopelijk geweldige vakantie. Dat is precies waar wij voor gaan! 
 


Ook het maximale uit je werkplek halen?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.