Alles voor jouw werkplek | Unica

Alles voor jouw werkplek

Alles voor jouw werkplek

De werkplek die bij jou past 


Jouw ideale werkplek is waarschijnlijk geen desktop op een vaste plek in een kantoorpand. Je wil flexibel werken op je laptop, maar ook op je telefoon. En dat wil je overal kunnen doen, thuis, op kantoor en zelfs onderweg. Om de werkplek te creëren die goed bij jou past, nemen we je stap voor stap mee in de reis naar de moderne werkplek. Er kan technisch een heleboel, maar wat wil jij? Dat is veel belangrijker.

Ondersteuning 

Hoe komen we erachter wat jij wil? We betrekken je van het begin tot eind bij de ontwikkeling van de nieuwe werkplek. Dat begint bij de vraag hoe jij nu werkt en hoe je graag zou willen werken. En eindigt bij hulp voor je medewerkers op elk niveau, dat kan via ons selfservice-portaal, maar ook individuele gebruikersondersteuning is mogelijk.

Samenwerken​ 

Met de moderne werkplek kun je samenwerken en communiceren met elkaar op afstand. De geïntegreerde Office 365-applicaties zorgen ervoor dat je kunt bellen, chatten, vergaderen, bestanden delen, samen in bestanden werken. Denk dan bijvoorbeeld aan Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive for business. Doordat je slimmer kunt werken met deze applicaties, gaat je productiviteit omhoog.

Beheerde werkplek 

Door het beheer uit handen te geven aan ons, is jouw werkplek altijd up-to-date. Bovendien zorgen we ervoor dat jouw werkplekken centraal worden ingericht volgens bedrijfsbeleid. Zo heb jij geen omkijken meer naar het beheer van je werkplek.

Geïnteresseerd in een werkplek die bij jou past?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.