Jouw zorgdrager

De Zorgdrager. Al jouw meldingen op één apparaat!

Vanuit onze zorgaanpak rondom de moderne zorgwerkplek hebben we steeds meer inzicht verkregen in het werkproces van de zorgverlener. Geconstateerd werd dat met behulp van Zorgalarmering zorg nog efficiënter ingeregeld kan worden, waarbij ook de veiligheid en het leefgenot van de zorgbehoevenden geoptimaliseerd werd. Waarom iemands nachtrust verstoren tijdens de preventieve nachtronde en waarom een preventieve, tijdrovende, nachtronde als middels slimme techniek enkel zorg geboden behoeft te worden aan degene die deze op dat moment benodigd? Effectieve zorgalarmering levert daarmee een grote efficiencyslag. 

Werkplek gepersonaliseerd op basis van jouw persona 

Het faciliteren van een werkplek die gebaseerd is op het juiste persona zorgt ervoor dat jouw werkplek volledig is aangesloten jouw behoeften en taken. Of het nu gaat om een intramurale of extramurale zorgmedewerker of een ondersteunende dienst, stuk voor stuk leveren zij vanuit verschillende applicaties en taken en via hun werkplek een cruciale bijdrage aan het kunnen leveren van de juiste zorg. 

De Zorgdrager als verlengstuk 

Zorgmedewerkers werken dagelijks met veel verschillende apparaten zoals mobiele telefoon, pager, portofoon, barcode reader, laptop of desktop. Voor de zorgmedewerker een bron van irritatie en voor een zorgorganisaties inefficiënt en kostbaar. Om het werkgemak van zorgmedewerkers te vergroten en jou daarmee je werk efficiënter te kunnen laten doen, heeft Unica ICT Solutions de Zorgdrager ontwikkeld. De Zorgdrager ziet eruit als een normale smartphone en is net zo eenvoudig te hanteren, maar is uitgebreid met functionaliteiten die voor een zorgmedewerker van belang zijn. Om dezelfde functionaliteiten te hebben waren voorheen meerdere apparaten nodig. De Zorgdrager is alles in één en vormt daarmee het verlengstuk van jouw zorgwerkplek. 

Hiermee spelen we met een uniek device in op de omhelzing van meer smartphone technologie zoals we die binnen de zorg steeds meer zien. De Zorgdrager is één device, in te zetten binnen diverse zorgsectoren, en bied meerdere oplossingen.

Alle functionaliteiten laad je vanaf één device!

  • Jouw Zorgtelefoon, één apparaat en systeem ter vervanging van Pagers, Dect, Patient Call-systemen, Portofoons, Telemetrie systemen en noodoproepsystemen. Je gebruikt de Zorgtelefoon via 5G en WiFi r/k/v op afdelingen als BHV, ALARM, logistiek, verpleging, patiëntenvervoer en schoonmaak.  
  • Jouw Nurseflow App, één apparaat is alles wat de verplegende medewerkers nodig hebben, in de palm van hun hand. 
  • Jouw ARTA-app, met alle logistieke handelingen in het ziekenhuis met producten en personen. Gebruik het voor de beddencentrale, schoonmaak, patiënten- en laboratoriumtransport en voedingsopname. 
  • Jouw SteMaTo App, voor de CSA- en OK-registratie, track&trace van medische instrumenten, implantaten en protheses, koppeling met LIR via LROI. 
  • Jouw Medimo App, voor het elektronisch voorschrijven en toedienen van medicatie. Dit proces wordt ondersteund door de geïntegreerde barcodescanner in Jouw Zorgdrager. 

Ook werken met een zorgdrager?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.