Jouw zorgwerkplek

Een werkplek die jou ondersteunt in jouw dagelijkse werkzaamheden, waar je gemak van hebt en geen omkijken naar hebt of het allemaal wel (veilig) werkt. Door de samenwerking met partners die zich de afgelopen jaren op de zorg hebben gericht hebben geven we jouw zorgwerkplek de gewenste finetuning om deze als zorgwerkplek optimaal te benutten. Daarmee kunnen we starten met het vormgeven van jouw ideale zorgwerkplek, waarmee jij efficiënt en doeltreffend zorg kunt verlenen. Want elke minuut die jij kunt besparen aan administratieve handelingen kun jij besteden aan het verlenen van zorg aan jouw cliënten of patiënten!

Werkplek gepersonaliseerd op basis van jouw persona 

Het faciliteren van een werkplek die gebaseerd is op het juiste persona zorgt ervoor dat jouw werkplek volledig is aangesloten jouw behoeften en taken. Of het nu gaat om een intramurale of extramurale zorgmedewerker of een ondersteunende dienst, stuk voor stuk leveren zij vanuit verschillende applicaties en taken en via hun werkplek een cruciale bijdrage aan het kunnen leveren van de juiste zorg. 

Start jouw ideale zorgwerkplek 

Door de samenwerking met partners die zich de afgelopen jaren op de zorg hebben gericht hebben geven we jouw zorgwerkplek de gewenste finetuning om deze als zorgwerkplek optimaal te benutten. Daarmee kunnen we starten met het vormgeven van jouw ideale zorgwerkplek, waarmee jij efficiënt en doeltreffend zorg kunt verlenen. Want elke minuut die jij kunt besparen aan administratieve handelingen kun jij besteden aan het verlenen van zorg aan jouw cliënten of patiënten! Voor jouw zorgorganisatie betekent de ideale zorgwerkplek het realiseren van een efficiencyslag, een verhoging van de productiviteit en de opstap naar jouw IT-innovatie. Daarnaast voldoe je eenvoudig aan alle geldende wet- en regelgeving en is optimale integratie gegarandeerd.   
 
 

Ook werken met een zorgwerkplek die bij je past?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.