Jouw zorgwerkplek | Unica

Jouw zorgwerkplek

Jouw zorgwerkplek

"Al jouw zorginformatie vanuit één optimale werkplek"

Een werkplek die jou ondersteunt in jouw dagelijkse werkzaamheden, waar je gemak van hebt en geen omkijken naar hebt of het allemaal wel (veilig) werkt.

Het faciliteren van jouw werkplek,  gebaseerd op jouw functie, zorgt ervoor dat je een werkplek tot je beschikking hebt die volledig is ingesteld op jouw werkzaamheden waarmee jij een cruciale bijdrage levert aan het bieden van de juiste zorg op het juiste moment. Door de samenwerking met partners die zich de afgelopen jaren op de zorg hebben gericht hebben geven we jouw zorgwerkplek de gewenste finetuning om deze als zorgwerkplek optimaal te benutten. Daarmee kunnen we starten met het vormgeven van jouw ideale zorgwerkplek, waarmee jij efficiënt en doeltreffend zorg kunt verlenen. Want elke minuut die jij kunt besparen aan administratieve handelingen kun jij besteden aan het verlenen van zorg aan jouw cliënten of patiënten!

De werkplek die bij jou past

  • Een werkplek die prettig in gebruik is 

  • Een gepersonaliseerde homepagina, met snelle toegang tot bijvoorbeeld mededelingen en dienstroosterinformatie, selfservice portals voor facilitaire zaken en FAQ, het zorgdossier (EPD/ECD) en jouw persoonlijke applicaties

  • Een platform om samen te werken en kennis te delen binnen bijvoorbeeld je team

  • De mogelijkheid om je werkzaamheden te organiseren en prioriteren 

  • Een optimale basis om veilig en verantwoord te werken  

  • Alles om device- en locatieonafhankelijk te werken

Ook werken met een zorgwerkplek die bij jou past?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.