Klantevents 2018 | Unica

Klantevents 2018

Klantevents 2018

Unica Schutte ICT vindt het belangrijk om u ook op een informele manier te ontmoeten. Wij nodigen u dan ook graag uit voor één van onze klantevents dit najaar, samen met uw partner. Flexibiliteit is een belangrijk uitgangspunt van onze dienstverlening, daarom bieden we onze klantevents ook op een flexibele manier aan. We hebben verschillende evenementen geselecteerd die we samen met onze klanten gaan bezoeken. U kunt zelf een keuze maken welke van deze evenementen het meest overeenkomt met uw interesses en/of het best in uw agenda’s past.

U kunt zich voor één van de evenementen inschrijven via onderstaand inschrijfformulier, waarbij u een eerste en een tweede voorkeur kunt aangeven. Als u dit inschrijfformulier heeft ingevuld, ontvangt u automatisch een voorlopige inschrijfbevestiging. De deadline voor het invullen van het inschrijfformulier is maandag 23 juli.

U ontvangt eind augustus een definitieve bevestiging voor het evenement van uw eerste of tweede voorkeur, dat is afhankelijk van de beschikbare plaatsen per evenement. Vanwege de tijd tussen het aanmelden en de definitieve bevestiging is het wellicht raadzaam beide voorkeuren onder voorbehoud in uw agenda te zetten.

Schrijf in en maak uw keuze:

* Onder het formulier vindt u een uitgebreide beschrijving van de events

contactgegevens
Geef hier uw tweede voorkeur aan, deze mag niet gelijk zijn aan de eerste voorkeur
 

Zaterdag 15 september - Proefvliegles The Hangar (Teuge)

Zelf een vliegtuig besturen of als passagier mee, dat kan tijdens het klantevent op vliegveld Teuge. U wordt tussen 9.30 en 10.00 uur ontvangen met een kopje koffie/thee en een gebakje bij restaurant The Hangar op vliegveld Teuge. Tussen 10.00 uur en 13.00 uur wordt er continu met drie vliegtuigen gevlogen vanaf de start- en landingsbaan naast het restaurant. U kunt zelf het vliegtuig besturen of een of meerdere keren als passagier mee aan boord. Ondertussen geniet u van het uitzicht vanuit de serre of maakt u gebruik van de rondleiding op het vliegveld. Vanaf circa 12.00 uur staat er voor alle deelnemers een luxe lunchbuffet klaar. 

Tijd: circa 10.00 - 14.00 uur

Zaterdag 29 september - Zeilen op het IJsselmeer (Biddinghuizen)

Met Foxen en Polyvalken gaat u na de lunch en een korte introductie door een professionele zeiler onder begeleiding van ervaren schippers het water op. U maakt een tussenstop op een eiland met hapje en drankje en daarna wordt een korte wedstrijd gehouden. Na het zeilen is er een compleet verzorgde barbecue.

Tijd: circa 11.30 - 19.00 uur

 

Woensdag 3 oktober - Koken bij drie-sterrenrestaurant De Librije (Zwolle)

Tijdens deze cursus kookt u een driegangen Librije-menu en geniet u van de door uzelf gemaakte gerechten. De Librije serveert bijpassende wijnen, u eet aan de keukentafel van Librije's atelier.

Jonnie Boer wordt op vierentwintigjarige leeftijd chef-kok van Restaurant De Librije en enkele jaren later neemt hij samen met zijn vrouw Thérèse het restaurant over. In 1993 wordt De Librije bekroond met haar eerste Michelinster. In 1999 volgt de tweede en daarmee is Jonnie de jongste tweesterrenkok in Nederland. In 2004 is De Librije het tweede restaurant in Nederland dat een derde ster krijgt.

Tijd: circa 18.30 - 22.30 uur

Vrijdag 12 oktober - Europese première Cirque du Soleil (Rotterdam)

Beleef de Europese première van de voorstelling Toruk - The First Flight van Cirque du Soleil in Ahoy Rotterdam. Deze show is geïnspireerd op de film Avatar van James Cameron en is een meeslepend, multimediaal livespektakel.

Dit arrangement is inclusief een VIP-ontvangst in een gereserveerde lounge met hapje en drankje, goede zitplaatsen, parkeerkaart en consumpties in de pauze.

Tijd: circa 19.00 - 23.00 uur