Microsoft Power Apps

Microsoft Power Apps

Groot denken, klein beginnen, snel schakelen!

De technologische veranderingen zijn nog nooit zo snel gegaan en het zal alleen maar sneller gaan. Persoonlijk merk je het al jaren, denk aan alle apps op je smartphone. Een leven zonder apps is al bijna niet meer voor te stellen.

Apps hebben ons leven op veel fronten makkelijker gemaakt. Goede apps zijn intuïtief, persoonlijk, up-to-date en doen precies wat ze moeten doen.

Groot denken

Stel je eens voor dat je medewerkers hun werk kunnen uitvoeren met apps. Stel je dan ook nog eens voor dat deze apps, indien gewenst, kunnen lezen en schrijven met uw bestaande systemen. Zou het werk hierdoor niet veel gemakkelijker, efficiënter en leuker worden?

Klein beginnen

Weet je dat het maken van een app geen maanden hoeft te duren, maar in een paar dagen gerealiseerd kan worden? Als je dan ook nog weet dat u hier, zonder kosten, morgen mee kunt starten. Zou je dan alvast (klein) willen beginnen?

Snel schakelen

Wat zou het handig zijn dat jouw eigen mensen deze apps kunnen maken en aanpassen en daardoor snel kunnen inspelen op de continue stroom aan veranderingen. Wat zou dat doen voor de adoptie en acceptatie van de apps en de wendbaarheid van jouw organisatie?

Kennismaken

Wij laten je graag kennismaken met de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform (Power Apps, Power BI, Power Automate). Al bekend met het Power Platform of misschien al de eerste stappen gezet, ook dan kunnen wij je prima van dienst zijn.

Naast onze Power Platform specialisten, heeft Unica ICT Solutions ook Dynamics 365, Office 365 en Teams specialisten om ervoor te zorgen dat je prettiger kunt samenwerken. BI-specialisten om overzicht en inzicht te creëren uit alle interne en externe data die voor jouw organisatie van belang is en adoptiespecialisten om je organisatie bij de hand te nemen en iedereen mee te nemen in de onvermijdelijke veranderingen die op stapel staan. Veranderen is lastig, totdat je het leuk maakt!