Mobiele werkplek Samsung DeX

Mobiele werkplek Samsung DeX

De overgang naar de nieuwe mobiele economie is al even aan de gang, maar nu door de coronacrisis het nieuwe normaal geworden. Bedrijven die de stap al hebben gezet, profiteren van een hogere productiviteit en zijn in staat om 24x7 verbonden te zijn met de business.

Hun medewerkers zijn meer dan ooit in staat om partners en klanten op het juiste moment te ondersteunen. Deze innovatieve bedrijven ervaren een flinke zakelijke voorsprong in het huidige tijdperk van thuiswerken, innovatie en disruptie. En dat alles met behoud van volledige regie over security en kosten.

Bedrijven met de blik op de toekomst doen er goed aan om na te denken over het vervangen van hun legacy pc-gebaseerde infrastructuur door een mobile-only-alternatief. Samsung DeX stelt gebruikers in staat hun Galaxy-smartphone in te zetten als intuïtieve desktopoplossing met behulp van een monitor, keyboard en muis.

Flexwerkers 

Collega’s verdelen hun werkzaamheden steeds vaker tussen kantoor en de thuisomgeving. Ook werken ze vanaf steeds meer verschillende locaties, zoals vestigingen anders dan het hoofdkantoor of aan klantzijde. Ze werken steeds vaker met verschillende teams samen, in één ruimte en op afstand. Vaste werkplekken zijn passé, flexibele en gedeelde werkruimtes zijn in.

Organisaties kunnen hun collega’s van geavanceerde flexibele werkplekken voorzien op basis van een monitor, toetsenbord, muis. Collega’s met Samsung-smartphones en DeX kunnen daardoor binnen enkele seconden aan de slag. Kosten voor hardware worden flink verminderd, evenals de tijd voor het uitrollen, beheren en beveiligen van deze eindgebruikersoplossingen. Als een groot deel van je collega’s regelmatig buiten kantoor werkt, kan het ook een flinke besparing op huisvesting opleveren.

Samsung DeX