Nieuwe werknemers tijdens coronacrisis | Unica

Nieuwe werknemers tijdens coronacrisis

Nieuwe werknemers tijdens coronacrisis

Justin Bulters, Connectivity engineer

Mijn eerste gesprek bij Unica was net voor de invoering van de coronamaatregelen, dit gesprek was dus nog ‘gewoon’ op kantoor. Het tweede gesprek was net na de coronamaatregelen, dus dat hebben we virtueel gevoerd. Het was voor ons allemaal erg nieuw en onwennig, maar na even wennen aan deze situatie ging het eigenlijk prima.


 

Rembrandt Geutjes, Dynamics 365 consultant

Dit was de eerste keer dat ik echt ingewerkt werd in mijn prille carrière, dus ik kan het niet goed vergelijken met hoe het 'normaal' zou gaan. Wel kan ik zeggen dat de onboarding bij Unica ICT Solutions me ondanks het thuiswerken prima bevallen is. Er was een onboardingsdocument voor mij gemaakt, dat in aanmerking komt voor een uitgave bij een uitgever.


 

Remko Wassink, manager bedrijfsbureau & financiën

Ik heb midden januari gesolliciteerd en net voor de lockdown mijn contract getekend, zodat ik 1 mei bij Unica ICT Solutions kon beginnen. De periode tot 1 mei vond ik een spannende periode. Alle onzekerheid rondom het coronavirus zorgden ervoor dat ik me afvroeg of ik nog steeds op 1 mei aan mijn nieuwe baan kon beginnen.