Samsung E-FOTA

Samsung E-FOTA

Knox Enterprise Firmware-Over-The-Air is een zakelijke oplossing waarmee je firmwareversies op mobiele Samsung-apparaten kunt beheren om de kostenefficiëntie te maximaliseren.

Zorg ervoor dat de nieuwste beveiligingspatches volgens planning worden geïmplementeerd op apparaten. IT-beheerders kunnen updates testen voordat ze worden geïmplementeerd, waardoor compatibiliteit tussen interne apps en nieuwe OS-versies wordt gegarandeerd.

Werk besturingssysteemversies selectief bij

Met Knox E-FOTA kunnen IT-beheerders een OS-versie kiezen om compatibiliteit met interne apps te garanderen. Zonder deze service worden OS-updates geblokkeerd of alleen toegestaan ​​voor upgrades naar de nieuwste versie.
 

Plan updates

IT-beheerders kunnen OS-updates plannen voor een bepaalde tijd en datum om bedrijfsonderbrekingen te voorkomen. Als zich een noodbeveiligingsprobleem voordoet, worden de nieuwste beveiligingspatches onmiddellijk geïmplementeerd.
 

Geen gebruikersinteractie nodig

IT-beheerders kunnen Android-besturingssysteemversies op apparaten bijwerken zonder eindgebruikers te storen. Hierdoor kunnen IT-beheerders OS-versies ook op onbeheerde apparaten beheren.

Knox E-FOTA
 

E-FOTA  (Samsung Enterprise Firmware Over the Air)

Gebruiksvriendelijk totaalbeheer met E-FOTA. Met E-FOTA kan de uitrol van firmware eenvoudig en integraal worden gereguleerd naar alle gekoppelde devices. E-FOTA kan worden geïntegreerd met MDM-oplossingen van een groot aantal providers.
 

E-FOTA biedt:

  • Optimaal gebruikersgemak
  • Grip op firmware-updates
  • Effectief tijdsbeheer
  • Stel verplichte updates in