Samsung Galaxy Enterprise

Samsung Galaxy Enterprise

Speciaal voor de zakelijke markt zijn de Samsung premium smartphones en tablets nu beschikbaar als Enterprise Edition (EE). Hiermee profiteer je kosteloos van vier jaar periodieke security-updates. Ook komen de licentiekosten van Knox Configure en E-FOTA te vervallen. Met deze alles-in-één-dienst ben je, voor een langere periode dan de standaard in de markt, verzekerd van veilig gebruik en eenvoudig beheer.

48 maanden support en updates

De EE-toestellen worden 36 maanden voorzien van maandelijkse security- en firmware-updates. De laatste 12 maanden vinden de security- en firmware-updates eens per kwartaal plaats.
 

24 maanden gegarandeerde beschikbaarheid van devices

Na het eerste moment van introductie blijven alle Samsung EE-toestellen minstens twee jaar beschikbaar. Zo ben je verzekerd van de beschikbaarheid van het gekozen device. Dit stelt je in staat toestellen bij te bestellen, bijvoorbeeld bij groei van je organisatie. Dit verzekert je van continuïteit en optimale grip op de mobiele omgeving.
 

E-FOTA  (Samsung Enterprise Firmware Over the Air)

Gebruiksvriendelijk totaalbeheer met E-FOTA. Met E-FOTA kan de uitrol van firmware eenvoudig en integraal worden gereguleerd naar alle gekoppelde devices. E-FOTA kan worden geïntegreerd met MDM-oplossingen van een groot aantal providers.

Enterprise

Personalisatiemogelijkheden met Knox Configure

De Knox Configure-software maakt de personalisatie van devices op gebruiksvriendelijke wijze mogelijk. De Samsung Enterprise Edition-devices zijn exclusief verkrijgbaar bij geautoriseerde partners zoals Unica ICT Solutions. De voordelen van Enterprise Edition kunnen alleen gegarandeerd worden voor origineel Nederlandse toestellen.
 

Bespaar kosten met Enterprise Edition  (EE)

Doordat licentiekosten van Knox Configure en E-FOTA komen te vervallen bespaar je direct 2 x 10 euro per device per jaar. Bovendien bespaar je via deze integrale beheeroplossingen aanzienlijk op de beheer- en uitrolkosten. Vraag Unica ICT Solutions naar de actuele lijst van EE-toestellen.

enrollment

configure

e-fota

dex