Samsung Galaxy Enterprise

Samsung Galaxy Enterprise

Speciaal voor de zakelijke markt biedt Samsung nu Enterprise Editions van de nieuwste telefoons aan. Dit zijn de best beveiligde smartphones voor uw business*. Hiermee verzekert u zich van veilig gebruik, eenvoudig beheer en optimale grip op uw mobiele omgeving. Deze totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie is inclusief 4 jaar security- en firmware updates en voor de S- series is dit zelfs 5 jaar security- en firmware updates Samsung Suite (voor het eerste jaar). Door het activeren van de Knox Suite wordt het gemakkelijk om alle devices up-to-date, beheersbaar en functioneel te houden en werken u mede­werkers productief en veilig. Heeft u hulp of advies nodig bij het activeren van Samsung Knox Suite of andere Samsung tooling? Unica ICT Solutions helpt u graag!

*Samsung Enterprise Editions zijn de best beveiligde smartphones voor uw business. In het onderzoek van Gartner kreeg Samsung Knox 2.6 de meeste ‘strong’-ratings (uit weak, average, strong)

Klantmogelijkheden

Kiest u voor EE-toestellen, dan heeft u de keuze uit drie verschillende opties. De juiste keuze is afhankelijk van de gewenste inzet en of u al EE toestellen in gebruik heeft.

Nieuwe EE-toestellen worden gebruikt met dezelfde Knox Configure en E-FOTA on MDM-licenties als de bestaande EE-toestellen die u al gebruikt. U beheert de nieuwe EE-toestellen op precies dezelfde manier als u met de huidige EE-toestellen doet.

De nieuwe EE-toestellen krijgen Knox Suite-licenties. De bestaande EE-toestellen behouden hun huidige Knox-licenties. Alle toestellen – zowel de toestellen mét bestaande Knox-licenties als de toestellen met de nieuwe licenties – worden beheerd vanuit het Knox Dashboard.

De nieuwe EE-toestellen krijgen een Knox Suite-licentie. De bestaande EE-toestellen worden eenmalig gemigreerd naar de Knox Suitelicentie. Hierna worden alle toestellen beheerd met de Knox Suite-licentie.

48 en 60 maanden support en updates

De EE-toestellen worden minimaal vier jaar voorzien van periodieke security- en firmware-updates. Voor de S-series is dit zelfs 60 maanden.

24 maanden gegarandeerde beschikbaarheid van devices

Na het eerste moment van introductie blijven alle Samsung EE-toestellen minstens twee jaar beschikbaar. Zo ben je verzekerd van de beschikbaarheid van het gekozen device. Dit stelt je in staat toestellen bij te bestellen, bijvoorbeeld bij groei van je organisatie. Dit verzekert je van continuïteit en optimale grip op de mobiele omgeving.

Knox Suite

Gebruiksvriendelijk totaalbeheer met Knox Suite. Knox Suite bundelt de meest essentiële Samsung Knox-oplossingen, en maakt het gebruik ervan veel makkelijker en overzichtelijker. Voortaan beheer je al je mobiele devices heel eenvoudig via één licentie, vanuit één console. Organisaties hebben niet meer te maken met losse licenties met wisselende looptijden.

Eén jaar gratis bij Enterprise Edition-toestellen

Bij de aanschaf van EE-toestellen is het gebruik van Knox Suite het eerste jaar gratis. Het tweede jaar kan worden afgenomen tegen gereduceerde tarieven. Dit maakt van Knox Suite een zeer kostenefficiënte oplossing.

Beschikbaarheid

De Samsung Enterprise Edition-devices zijn exclusief verkrijgbaar bij geautoriseerde partners. De voordelen van Enterprise Edition kunnen alleen gegarandeerd worden voor origineel Nederlandse toestellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van Samsung Enterprise Edition? Neem dan vandaag nog contact op met uw Samsung-reseller voor advies op maat.