Samsung Knox Asset Intelligence

Samsung Knox Asset Intelligence

Cloudgebaseerde data-analyse voor operationele inzichten en productiviteit

Verbeter het beheer, de productiviteit en de levenscyclus van jouw zakelijke apparaten met gegevensgestuurde intelligentie. Samsung Knox Asset Intelligence geeft je team bruikbare inzichten uit diepe en nauwkeurige datapunten en analyses, allemaal zichtbaar vanaf een cloudconsole.  

Intelligent batterijbeheer van het apparaat  

Bewaak en voorspel de levensduur van de batterij voor Samsung-telefoons en -tablets nauwkeurig. Knox Asset Intelligence analyseert en geeft de status van de batterij weer op basis van het exacte aantal oplaadcycli van de batterij en de wereldwijde normen voor klantenondersteuning. Volg in één oogopslag de trends in het batterijniveau op al uw apparaten per uur. Bekijk rapporten van abnormale batterijverbruiksgebeurtenissen - meestal alleen zichtbaar voor app-ontwikkelaars of op het apparaat. Allemaal verzameld op je console. 

samsungknox_assetintelligence1
 

Diepgaande inzichten in app-gebruik 

Krijg een nauwkeurig beeld van de algemene gebruiksstatus van de applicatie. Bekijk de totale looptijd voor apps die zowel op de voorgrond als op de achtergrond worden uitgevoerd, evenals het totale batterijgebruik. App-versies en pakketnamen zijn gegroepeerd, net zoals in de menu's Apparaatinstellingen. Verbeter de stabiliteit van zakelijke apps. Bekijk periodieke rapporten van onverwacht app-gedrag, netjes geordend voor weergave door de IT-beheerder. Alle gegevens op het apparaat worden eenvoudig verzameld door een app te installeren. Er zijn geen extra app-wrapping of ontwikkelingsinspanningen nodig. 

Locatie en connectiviteit van activa 

Analyseer abnormale wifi-ontkoppelingen met de unieke netwerkanalyseschema's van Samsung - bijgehouden en weergegeven op jouw console. Weet altijd waar jouw werkapparaten zijn met op GPS gebaseerde locatiebepaling. Apparaten vind je gemakkelijk door op afstand een beltoon, vibratie of licht aan te activeren. Binnenkort wordt deze functionaliteit uitgebreid.