Save a Desk app | Unica

Save a Desk app

Save a Desk app

In deze tijd waarin het vervagen van de scheidingslijn tussen het op kantoor of thuiswerken in een stroomversnelling is geraakt, komt een nieuwe uitdaging. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je jouw werkplekken en vergaderruimtes zo optimaal mogelijk kunt benutten, maar ook hoe je de jouw medewerkers, teams en andere groepen gedoseerd naar kantoor kunt laten komen.

Met de Save a Desk app help je jouw medewerkers een beschikbare werkplek (met voldoende afstand) in het gebouw te vinden door realtime inzicht te geven in de bezettingsgraad en het aantal beschikbare bureaus. Gebruik de app ook om vooraf ruimtes te reserveren. Onze Power App-experts zorgen ervoor dat jouw Save a Desk app binnen een dag ‘up and running’ is. Volledig voorzien in de huisstijl van jouw organisatie.

Save a desk app

Wat heeft de app jouw organisatie te bieden

  • Bepaal zelf welke bezettingsgraad jouw organisatie per ruimte toestaat
  • Geef aan hoeveel plekken gefaciliteerd zijn met een PC, thin client of telefoon
  • Laat jouw medewerkers meerdere of één enkele voorkeurslocatie(s) instellen
  • Geef jouw medewerkers inzicht in hun persoonlijke reserveringen en laat ze zelf annuleren of aanpassen via de app
  • Herinner jouw medewerkers per e-mail aan een reservering en laat ze via een knop een reservering eenvoudig annuleren
  • Optioneel biedt je meteen de mogelijkheid om ook alvast een plek in de kantine te reserveren
  • Wij zorgen voor een vertaling van jouw huisstijl. Denk aan kleuren, logo's en icoontjes


Bekijk video

Save a desk app

Ons gedachtegoed

De praktische Save a Desk app biedt jouw organisatie een opstap in het toevoegen van meerdere oplossingen om nog pragmatischer en wendbaarder te werken. De mogelijkheden met Microsoft Power Platform zijn gigantisch. Wij merken dat de potentie van Microsoft 365 en Power Platform in veel organisaties nog niet heel bekend is en nog amper wordt ingezet. Microsoft 365 kan jouw organisatie een prachtige kans bieden om praktische ervaring op te doen.

Wij hebben de Save a Desk app gebaseerd op het 365-platform, in combinatie met het Microsoft Power Platform. Heeft jouw organisatie Microsoft 365 al in gebruik, dan is de kans erg groot dat het gebruik van de oplossing al bij jouw huidige licenties inbegrepen is en jij geen extra kosten per maand of gebruiker. Wij maken het graag samen met jouw organisaties nog leuker! Daarom stellen wij jou de template voor deze oplossing gratis beschikbaar.

Wat hebben wij jouw organisatie te bieden

De template voor de Save a Desk app bieden we jouw organisatie gratis aan. Als je voldoende ervaring en kennis hebt met het PowerPlatform, kun je dus zelf al direct aan de slag met de inrichting! Uiteraard kunnen wij jouw organisatie ook volledig ontzorgen door de installatie en configuratie samen met jou te doen. Na een korte intake bepalen we dan samen de inspanning die aan beide kanten nodig is.

Veel tijd hoef je hier in ieder geval niet voor vrij te maken, gemiddeld zijn we binnen een dag ‘up and running’ met jouw Save a Desk app!

Iets voor jouw organisatie?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.