Inzicht in jouw security-niveau | Unica

Inzicht in jouw security-niveau

Inzicht in jouw security-niveau

Security Assessment

Durf jij te stellen dat je jouw ICT-beveiliging 100% op orde hebt? Dat alle devices die de afgelopen periode zijn uitgegeven volledig beschermd zijn en geen schade kunnen berokkenen aan je ICT-omgeving? Veel organisaties durven dat te stellen, maar maken zich toch ook zorgen om het toenemende aantal cybersecurity-aanvallen. Misschien wel belangrijker dan ooit om (weer) grip te krijgen op jouw ICT-beveiliging!

Het wereldwijd geaccepteerde framework CIS Controls, door onze specialisten vertaald naar beter begrijpbare Nederlandstalige onderwerpen, maakt het met behulp van een security assessment mogelijk dat we samen met jouw organisatie (weer) die grip krijgen op jouw security-niveau!

Technische scans en interviews met betrokkenen geven het startsein voor het onderzoeken van jouw ICT-omgeving. Door deze niet alleen technisch aan de hand van een assessment te onderzoeken, maar juist ook beleidstechnisch én organisatorisch, kunnen we een compleet beeld neerzetten van het security-niveau van je organisatie.

 

Hoe de specialisten van Unica ICT Solutions jouw organisatie ook op security-gebied kunnen helpen?

Kom er achter door een afspraak te maken met onze experts op beveiligingsgebied!
 

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.