Veilig mailen, óók met vertrouwelijke informatie | Unica

Veilig mailen, óók met vertrouwelijke informatie

Veilig mailen, óók met vertrouwelijke informatie

Digitalisering is bij veel organisaties aan de orde van de dag. Zo ook het verdigitaliseren van communicatie tussen collega’s, systemen en bijvoorbeeld van zorgverlener naar patiënt. We versturen vertrouwelijke informatie steeds vaker via e-mail. Niet zonder gevaar, het risico op onder andere datalekken zijn alom aanwezig.

Het versturen en ontvangen van vertrouwelijke (medische) informatie en persoonsgegevens vraagt om uiterste zorgvuldigheid. Je wilt daar veilig en secuur mee omgaan. En niet alleen ziekenhuizen en zorginstellingen hebben daar belang bij, ook het notariaat, advocatenkantoren en andere organisaties die werken met intellectueel eigendom. Vanuit de overheid is dit verplicht in NTA 7516, waaraan je als ziekenhuis, gemeente of andere met persoonsgegevens werkende organisatie moet voldoen in de uitwisseling met patiënten, cliënten, burgers maar ook bij het uitwisselen daarvan met andere professionals. Wij hebben de oplossing waarmee jouw organisatie, zonder plug-ins, veilig informatie kan delen. Maakt jouw organisatie al gebruik van een mailoplossing? Ook dan is in veel gevallen de Veilig Mailen oplossing van Bastion 365 een gebruiksvriendelijkere en goedkopere vervanger.

Met de Veilig Mailen oplossing van Bastion 365:

  • Kun je veilig mailen naar niet-beveiligde en beveiligde mailsystemen
  • Voldoe je aan de NTA 7516 normering
  • Heb je als gebruiker geen extra handelingen
  • Heb je een 100% SaaS-oplossing die gekoppeld wordt aan jouw bestaande Microsoft-mailomgeving
  • Wissel je direct informatie uit met NTA 7516 gecertificeerde mailsystemen
  • Beschik je over een oplossing geschikt voor alle versies van Outlook voor zowel Windows, Web, iPhone, Android, Mac en mobiele apparaten
     

Ook vertrouwelijke e-mail veilig versturen en voldoen aan de NTA 7516?

Neem dan contact op met onze security specialisten.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.