Jouw vulnerability management | Unica

Jouw vulnerability management

Jouw vulnerability management

Het beheersen van beveiligingsrisico’s en dreigingen is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de ICT. Om organisaties hierin te ondersteunen heeft Unica ICT Solutions de Managed Security Services dienstverlening ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk om zelf op een eenvoudige en inzichtelijke manier de security van informatiesystemen te monitoren. Dat voorkomt virussen, ransomware en andere bedreigingen en bespaart tijd en geld, doordat de informatiebeveiliging van een ICT-omgeving effectiever kan worden ingericht.

ICT-beveiliging wordt minder complex dankzij visuele dashboards. Alle informatie over beveiliging en compliance komt hierin samen. Naast het monitoren van het dashboard, levert de Managed Security Services dienstverlening van Unica ICT Solutions ook inzichtelijke rapporten, waarbij risico’s in de ICT-omgeving kunnen worden opgemerkt voordat ze ontstaan. Naast mogelijke risico’s detecteert het systeem ook afwijkende patronen en bijzonderheden in het netwerkgedrag.

Met de Assurance Report Cards™, onderdeel van de rapportages van de Managed Security Services, kunnen criteria voor monitoring en evaluatie worden samengesteld waarmee betere monitoring en evaluatie van het beveiligingsbeleid mogelijk is. Hiermee is er altijd oog voor beveiligingsdoelstellingen, wat zorgt voor beter gedefinieerde en beter te identificeren risico’s. Ook kan daarmee de effectiviteit van het beveiligingsprogramma op elk gewenst moment op een laagdrempelige wijze gecommuniceerd worden aan de interne organisatie of een externe auditeur. Deze hoge mate van efficiëntie zorgt voor een betere inzet van de beschikbare tijd en middelen. De stap naar het behalen van officiële certificeringen en normeringen voor informatiebeveiliging wordt met de Managed Security Services dienstverlening van Unica ICT Solutions dan ook een stuk kleiner.
 

Ook veilig en bewust je werk doen?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.