Webinar: Teams+AI | Unica

Webinar: Teams+AI

Webinar: Teams+AI

Kijk het webinar terug

Laat Copilot, Avatars én Rooms jouw Teams versterken

Woensdag 12 juli 2023 | 11:00 uur - 11:25 uur

Flexibel werken en AI; here to stay

Sinds Artificial Intelligence haar intrede deed is ons werkleven al flink veranderd door alle mogelijkheden die technologische ontwikkelingen ons bieden. Maar de laatste maanden gaan die ontwikkelingen helemaal razendsnel. Waar we dan ook nog eens steeds flexibeler werken, is de kans groot dat je nieuwe features mist en al achter de feiten aanloopt, voordat je je er überhaupt op in hebt kunnen lezen. Dat terwijl je juist snel wilt kunnen profiteren van ontwikkelingen waarmee jij productiever kunt zijn in jouw werk. Hoe zorg je ervoor dat je toch de handigheidjes voor jouw werk eruit pikt. 

Tijdens dit webinar neemt Michel Bouman, dé specialist bij Microsoft op het gebied van Teams, Rooms en Copilot, je in vijfentwintig minuten mee in de wereld van morgen. Niet alleen in wat de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Microsoft Teams & Copilot zijn, maar vooral ook in wat dat betekent voor jou als gebruiker. Hoe bundel je de krachten van flexibel werken én AI, waardoor jij nog efficiënter kunt werken? Kom erachter tijdens het webinar Teams + AI!

Wat kun je verwachten?

  • Een blik op de wereld van morgen
  • Ontwikkelingen van Microsoft op het gebied van AI, waarmee jij efficiënter kunt werken
  • Hoe Teams ook invloed gaat hebben in jouw organisatie
  • Hoe Microsoft met Copilot jouw leven makkelijker gaat maken
  • Teams-features waar jij (nog) niet van op de hoogte bent

 

De sprekers

Elise

Elise van den Bosch

Office 365 Adoptieconsultant

Elise is als adoptieconsultant Office 365 dagelijks bezig met het Microsoft 365-platform en leert medewerkers van organisaties vanuit haar enthousiasme en expertise hoe zij efficiënt kunnen werken met alle systemen. Maar ook om veranderingen zo te laten omarmen. Alles om het maximale te kunnen halen uit wat de technologische ontwikkelingen in ons werkleven brengen. Deze ochtend zal zij het webinar begeleiden. 

Michel-Bouman

Michel Bouman

EMEA Partner Technical Strategy Lead for Microsoft Teams Rooms

Met zijn inmiddels ruim 20 jaar ervaring heeft Michel een belangrijke rol gespeeld in het stimuleren van de acceptatie van nieuwe technologieën. Zo zorgt hij ervoor dat het voor organisaties mogelijk gemaakt wordt voorop te blijven lopen in het steeds evoluerende digitale landschap. Vanuit zijn rol als Partner Technical Strategy Lead voor Microsoft Teams Rooms bestudeert hij industrie- en markttrends maar ook producten om te helpen bij het ontwikkelen van effectieve strategieën voor op Microsoft gebaseerde oplossingen. Hij streeft ernaar, door zijn passie voor innovatie en diepgaande kennis van de branche, een veelgevraagd adviseur en opinieleider in zijn vakgebied te zijn. Laat je tijdens dit webinar dan ook vooral inspireren door Michel!