Whitepaper: Bellen met Teams

Whitepaper: Bellen met Teams

Niet alleen een vervanging van jouw telefooncentrale, maar een geheel nieuwe communicatie-oplossing; alles in één applicatie.

De afgelopen jaren vindt er een transitie plaats van traditionele telefoonsystemen naar bellen (telefonie) via Microsoft Teams. Organisaties hebben steeds vaker behoefte aan een flexibelere en veelzijdigere communicatieoplossing. De tijd dat een vaste telefoon, een mobiele telefoon en e-mail voldeden als communicatiemiddel is al lang verleden tijd. Chat, telefonie, videovergaderen en e-mail zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse communicatie, en is nu beschikbaar in één intuïtief platform: Microsoft Teams.

Maar is de overstap naar telefonie via Microsoft Teams nou iets voor jouw organisatie? En wanneer moet je deze stap daadwerkelijk maken? Lees het in deze whitepaper.

Maak je al gebruik van Microsoft Teams en wil je daar nóg meer uithalen? Bekijk dan eens de blogs van onze adoptieconsultants, waarin zij handige tips en tricks geven om optimaal (samen) te werken met Teams. > Bekijk het overzicht hier

Download hier jouw gratis exemplaar

Laat dan hieronder je gegevens om de whitepaper te downloaden.