Whitepaper: De netwerkverandering voor kantoor én thuis! | Unica

Whitepaper: De netwerkverandering voor kantoor én thuis!

Whitepaper: De netwerkverandering voor kantoor én thuis!

Bedrijven die in het verleden één of meerdere locaties hadden, hebben er in één klap tientallen en soms wel honderden thuiswerklocaties bij gekregen. Dit zorgt voor een uitdaging op het vlak van digitale ontsluiting, maar ook op het gebied van veiligheid. Werken vanaf ’niet veilige‘ locaties of een vermenging van zakelijke- en privélocaties, moeten plotseling ‘top of mind’ zijn bij elke IT-manager.

Daarnaast is de groei en de transformatie naar publieke cloud-omgevingen zoals Microsoft Office365 in volle gang. Het is daarom best vreemd te noemen dat, met de hoge afhankelijkheid van dit soort diensten, de netwerkinfrastructuur als digitale snelweg nog vaak een onderbelicht aandachtsgebied is binnen de IT-infrastructuur.

In vijf stappen zorg je ervoor dat jouw huidige netwerk volledig up-to-date is. Van een check op locatie- en hardware tot het uitpluizen van de bedrijfsprocessen waarbij er geen onderscheid kan zijn of de netwerkinfrastructuur zich thuis of op jouw kantoor locatie(s) bevindt.

Download hier jouw gratis exemplaar

Laat dan hieronder je gegevens achter om de whitepaper te downloaden.